Men hallå!

mimmusli.jpgpaskliljor.jpg

Jag påminns ännu en gång om en av de stora fördelarna med träning. Den sura citronen snörade på sig skorna och släpade sig runt varvet. Eländigt seg och fel tid i månaden. Men se nu ett antal timmar senare. En fördröjd adrenalinkick som gör att man orkar stå där och snacka överdragsbyxor med motsträviga barn. Att man struntar i sin egen bleka spegelbild och istället drar lite på munnen. Att man liksom studsar lite på stolen. ÄNTLIGEN säger jag bara! Nu hoppas jag att det är ett tecken i tiden!

I kväll blir det New Moon-frossa. Äntligen där med ! Sedan vann jag ett presentkort på Min Müsli hos Nina. Skoj! Jag har varit nyfiken länge, men inte kommit till skott. Om ni inte har tittat in till Ninas inspirerande matblogg Mat för fyra i huset, så gör det.

20 comments

 1. Vad härligt att känna de där positiva endorfin-kickarna efteråt och så att säga få lön för mödan. Då blir det förhoppningsvis lättare att ge sig ut nästa gång. Så behåll de där positiva vibbarna i bakhuvudet tills det är dags att snöra på sig skorna nästa gång.Ha en trevlig New Moon-frossa ikväll. Vi hade vår igår eftermiddag och den var väl värd att vänta på.Hoppas att din vecka blir solig och fin.Kram Lotta

 2. Lotta: Ibland kommer de så påtagligt. Jag har kört runda efter runda efter runda, men det är ju långtifrån alltid man får de där riktiga kickarna. Men när det väl händer, så är ju allt det andra värt det :). Och man vet aldrig när de kommer. Det är väl det som är tjusningen med det hela. Så det är bara att Keep on walkning! Jag körde Twilight i går för att vara i stämning. Så i kväll stänger jag av allt annat 😉 Tack! Detsamma till dig! KramLisa: Jag är i sådant grymt behov av lite energi, så detta var väldigt välkommet! Kram

 3. Åh det låter skönt med lite energikickar!Här åker det verkligen berg- och dalbana. Ena dan dödstrött och andra dan lite mer pigg så att man liksom vill göra allt man bara hinner med medans man har den lilla sköna energin kvar. Vilket iofs ibland leder till att man dan därpå åter är trött igen :-)Idag är det dystert ute med regn, men jag hoppas verkligen att det ska vända riktigt rejält snart!Hoppas du får en bra & energifylld vecka!

 4. Härligt med lite skönt energi. Motion gör verkligen underverk för det mesta. Snart dags att ta tag i det där tror jag.

 5. Mrs b: Med träning så kommer de ju förr eller senare i alla fall. Det var ett tag sedan nu. Nu har det varit mycket tunga ben. Viljan att ta sig ut har nog funnits där, med klipp i stegen ibland, men inte alltid. Nu känns det som om jag är på väg att sätta en vana i alla fall. Och de här kickarna som kommer emellanåt är en ren bonus! Nu har det varit helsegt på alla plan ett tag. Hoppas att det vänder nu för oss! Tack!Malin: När man toppar känns det galant, men sedan kan det vara brant stup ned iofs :). Lite mer jämn energitillströmning kan jag behöva nu och jag hoppas att det kommer snart. En klyscha, men det stämmer faktiskt. Man mår ganska bra av att röra på sig ibland.

 6. Samma känsla hade jag, när jag igår gav mig ut i ruskvä’dret på den första springrundan på fem månader. Jag fick ont i ett knä i höstas, och kom aldrig tlilbaka ut i rundan igen efter det. Visst var det jobbigt, men mest av alt var det skönt, och jag kände mig så otroligt nöjd med mig själv…och efteråt, då kommer man ju precis som du skriver ihåg varför det är så härligt att träna. Håller tummarna för att alla vi som lovat oss jälva håler våra löften!

 7. Tigris: Varsågod då!Annika: I går gick jag i duggregn. Det var iofs en upplevelse med regn igen 🙂 När jag kom in, satte det igång att snöa. I dag sken solen så fint – det kanske bidrog till det där påslaget sedan! Det går ju upp och ned med träning som med allt annat. Ibland känner man den där riktiga kicken. Ibland gäller det att bara ta sig runt. Men allt behövs ju för att få till helheheten. Hoppas att det fortsätter i denna takt!Anna: Heja! Jag är väldigt sugen på nya träningskläder nu. Nu är jag igång och behöver verkligen investera lite. Att fynda låter galant! Jag försökte botanisera lite i ställen i helgen, men då var det otåliga barn som skulle vårutrustas – och de fick gå före då :). Jag skall utforska allena en annan dag! Sarah: Ibland är det ju så. Och då får det väl lov att vara det. För egen del känner jag att det är dags nu. Att satsa framåt!Solåkra: Jag springer inte, men jag går snabbt, snabbt när benen vill det :). Löpning har aldrig varit min grej, men man skall aldrig säga aldrig kanske. Ibland är det svårt. Jag mår så bra av det, så det är egentligen mycket kontraproduktivt att avstå. Men det har jag uppenbarligen gjort under långa perioder. Men nu hyser jag visst hopp i alla fall!

 8. Åh va roligt att du skriver om min lilla blogg. Det blir jag jätteglad över. Härligt med endorfinkickar, you go girl!! Jag skulle behöva det plus lite friskbaciller. Nu är det snart en månad sen vi var helt friska. Hoppas hoppas att vi alla snart blir friska så jag orkar ut och powerwalka lite jag med.KramNina

 9. härligt jobbat 🙂 tänk vad en runda kan göra med en själv både när det gäller humör, ork och tålamod…allt finns då!!ha en fortsatt trevlig kvällkram Åsa

 10. Det är så härligt att det nästan är larvigt! Själv springer jag sedan typ 10 månader tillbaks ett par mil i veckan. Nå – det började med en minirunda och har växt. Och som jag längtar efter min springing! Det finns inget bättre. Som bot för frustrerade mammor är det underbart! Efter tio minuter ler jag. ´KRAM

 11. Jag blundade när jag läste det där om träning, såg det inte. Konstigt! ;)Åh, New moon! Jag såg den förra veckan och det var en himla tur att jag inte hann se den när den gick på bio eftersom jag storböla ungefär 75 % av filmen. Haha. 🙂 Vad tyckte du?

 12. Jag lockas att inte läsa om din träning, även om jag så klart stöttar dig och hejar på. Det är det där evigt dåliga samvetet du vet… :)Fel tid i månaden är jag med dessutom och då tar jag det allmänt lugnt i kontorsstolen. Inga tvära kroppsrörelser, bara tvära humörkast. Typ. Vardagsvackra bilder – as always!Här blommar påsken för fullt och jag har just insett att den gula grönskan lär vara klar och bruntorr innan påsken ens hunnit fram.Ofas var mitt mellannamn visst just nu.Kram och tack för finfin inspiration en tråkjobbig dag som denna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.