Långfredag

langfredag.jpg

Långfredag. Jag kan längta till en tid när vissa dagar var helt stängda. Då var det inte alltid så kul, men nu är tanken lite befriande. Så i ren meditativ anda tror jag att vi skippar projektet att åka och köpa penséer. För det kommer andra dagar som kanske även bjuder på lite inspirerande sol för uteliv. Det får lov att bli Virginia Woolf istället.

langfredag1.jpg

Påskmaten inhandlades i går. Maken handlade efter min lista. Det var mycket folk i affärerna. Vi skall ha påskbord i morgon. Det blir en vårfräsch buffé med bland annat klassikerna sparris, honungsmelon och parmaskinka, kycklingpaj, ägghalvor, potatissallad och lax. Sedan vill barnen ha de sedvanliga prinskorvarna och köttbullarna, så det blir trillning sedan i köket. I går var vi och hälsade på goda vänner som bjöd på denna lime- och passionsbrulé med en stor fruktsallad till. Så god – prova den.

langfredag2ed.jpg

Ja, ett leende kan man kosta på sig med hela påskhelgen framför sig :D. Glad påsk!

5 comments

  1. Linruz: Solen siktades mellan molnen under vissa stunder. När jag var ute på min runda var det riktigt varmt. Vi hann sitta ute en liten stund. Hoppas på mer strål i morgon dock 🙂 Kram

    Anna N: Glad påsk! Ljuslyktorna kommer från Pipi Vång http://www.pipivang.se/ De är fantastiskt vackra med sitt skira benporslin.

  2. Jag tänkte fråga om dom fina ljuslyktorna men här fick jag ju svar direkt 🙂 Så jag nöjer mig med att önska en Glad Påsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.