Påskafton

blapask1.jpgblapask2.jpgblapask.jpg

Årets påskdukning är lika blå som himmelen. Det ser ut att bli en strålande här i dag. Härligt! Till lunch vankas lite försmak i form av kycklingpaj med sallad och foccacia. Till kvällen blir det påskbord. Just ja, någon skall göra all den där maten också ;). Ha en riktigt fin påskafton!

6 comments

  1. Å vad fint med blått och vitt =) hoppas ni får en fin dag. Nu ska här rullas köttbullar och sedan måste jag nog ut i det vackra vädret, vilken underbart fin dag!Anna

  2. Härligt fin påskdukning! 🙂 Vi delar samma blåa himmel här. Visst är det härligt? 🙂 Humöret seglar genast i topp. :)Foccacia som är sååå gott. Mums! Jo, det är ju så att maten inte gör sig själv, men visst är det gott att sitta ner och äta den sedan. ;)Ha en fortsatt solig och fin påsk Weronica!Kram Lotta

  3. Fin dukning, men du, det är väl dina fina privata bilder väl som vanligt?Hittade första bilden härhttp://huset-shop.com/designblog/ Hoppas de hade frågat dig. Annars tycker jag det var oproffsigt att bara sno bilder sådär utan att ge credit speciellt om man bloggar som butik och inte bara en som slarvig privatbloggare 😉 Ha det bra!

  4. Do not a lot of cash to buy a car? You should not worry, just because that is available to take the loan to resolve such problems. Thence get a consolidation loan to buy all you want.

Leave a Reply

Your email address will not be published.