Fantastisk

sennerholt.jpg

Visst känner man sig så en måndag ;)! Fantastisk är ordet. Måndag är det. Egoboost i huset på sidobordet som är min personliga lilla minatyrvärld där jag plockar och ställer grejer som jag gillar. Här nördar jag på med alla småting, böcker, tidskrifter och blommor som placeras i olika konstellationer efter humör och årstid. Inredningsterapi eller något i den stilen. Happy Måndag!

signature

19 comments

  1. Javisst är du fantastisk Weronica! 🙂 Ibland behöver man förtydliga det för sig själv. Det är lätt att i vardagens alla måsten glömma bort hur fantastisk man är och då kan en måndags egoboost vara precis vad som behövs. ;)Fortsätt att vara lika fantstisk och ha en bra vecka.Kram Lotta

  2. Ja, säger jag definitvt – fram för mera egoboost!Den ser ut att passa fint i din “hörna”! Jag saknar en sådan yta, men hoppas jag får till något framöver. Tycker inredningsterapi var en mycket bra beskrivning! :-)En lite hörna att placera ting på, flytta runt efter behag, byta ut, fylla på, och bara liksom “påta” bäst man vill med det som faller en in :-)Trevlig måndag! Här är dagis stängt idag, och vi har en skön dag hemma. Nu är två klotkörsbär av tre nere i marken :-)Men imorgon är det åter back to business…

  3. Åh vad fint! Jag måste ögonblickligen göra mig en egen liten “nörd-plats” 😉 Det är ju fantastiskt bra 🙂 Terapi när den är som bäst! Ha en jättebra vecka!

  4. Happy Monday till dig också. Själv är det feber och snörvel som gäller och fantastic känns långt borta. Lite bättre känns det dock efter ditt peppade inlägg. 🙂

  5. Oj vad kul att hitta hit! Superfin blogg! Jag är på jakt efter fler feel-good-bloggar och nu verkar jag har hittat rätt! Lägger till dig på min blogglista, hit kommer jag igen! Kram

  6. Ja – du är fantastisk!Jag gillar din miniatyrvärld och har några egna här hemma jag med. Omväxling förnöjer… :)Solen tittar fram och jag passar på att önska dig en fantastisk kväll!Kram fina Weronica!Lina

  7. Du gör såå fint jämt! Jag har nyligen hittat till dig och går nu så smått igenom allt fint som du gör. Det här är min favoritblogg numera – tusen tack för att du delar med dig!Bästa hälsningar,Anna

  8. Där var ordet jag sökt utan att veta om det – inredningsterapi är vad jag ägnar mig åt när andan faller på. Ett behov av att skapa något vackert och personligt som ständigt är under förändring…Må så gott!Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *