Sommarfönster

pelargon6maj-copy.jpg

Jamen, inte hade jag räknat med ännu en trist förkylning denna vecka –  med upptrappad träning och en grym ny känsla i kropp och själ. Nu måste det väl ändå vara det sista varvet. I dag har jag i alla fall tillbringat en dag med son i sexårs. Tiden går som sagt svindlande fort framåt. Snart fyller han sju år. Röris, Trulle, kokt fisk och massage blev det – bland annat. Kvällen tillbringas garanterat under en filt här.

Vårt köksfönster är sådär essensen av försommarkänslor just nu. Det är soligt ute, men ack så kallt. Men det är väl snart sista varvet med de isande vindarna också – hoppas vi :).

signature

7 comments

 1. Ajaj dessa envisa förkylningar…inte kul alls. Hoppas nu att denna är den sista inna den riktiga vårvärmen kommer till oss(vilket jag hoppas att det är i dag].Ha det fint under filten i kväll nu och hoppas att du vaknar upp piggare i morgon.Kram kram Lina

 2. Trist med förkylningar, jag har en sjukling själv här hemma, modell större ;o)

  Jättefina krukor du har i fönstret, har du dem som ytterkrukor eller har du planterat direkt i?

  Ha en bra kväll!
  Kram
  Sandra

  Sandra: Just nu har jag dem bara som ytterkrukor, men i vintras planterade jag amaryllis i dem. Det fungerar fint vilket som. Hoppas att din stora sjukling kryar på sig snarast 🙂

  /Weronica

 3. Oj vilket vackert foto! Nu blev jag inspirerad att ta fram storkameran och gå ut och fota i eftermiddag!Krya på dig och trevlig helg!//Mipp (Mo)

 4. Jättefina krukor! Var kommer dom ifrån? =)

  Frida: Krukorna kommer från Tina Hellman och Sturehofs krukmakeri. Jag brukar unna mig en i en affär på Gotland varje sommar. /Weronica

 5. Hej Weronica!Vad roligt med en dag hos sonen i sexårs. Det är roligt och intressant att vara med demen dag och dela deras vardag och arbetsdag. För det är ju faktiskt deras arbetsplats. Dessutom gäller det att passa på så länge man får lov att hälsa på dem.;)Trist däremot att du har åkt på en ny förkylning. 🙁 Bädda ner dig och drick en god kopp te, läs en bra bok eller se en riktigt bra film och mys. Krya på dig och sköt om dig!Kram Lotta

 6. Hoppas också på ett snabbt slut på trista förkylningar och kalla vindar! Vi är nog många som fått nog nu och känner att 20 grader på termometern är vad vad vi behöver. 🙂 Dina vackra bilder får jag dock inte nog av. Varken på sommarfönster eller te-hommage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *