Gröna fåglar

thesun-copy.jpg

Otroligt härligt med lite solsken! Nu börjar förkylningen släppa på allvar och det skall bli så skönt att kunna börja köra rundor i skogen igen. För jag har blivit mycket bättre på mitt mantra á la träningsskolan: “Jag gör fortfarande det här”. Nu har det varit stopp i två veckor, men eftersom jag fortfarande är en tränande människa så är det bara att sätta igång igen. På med de tighta med andra ord ;).

Jag hyser en aldrig sinande kärlek till Josef Franks mönstervärld som bekant. De gröna fåglarna har aldrig varit en given favorit, men nu börjar mönstret att smyga sig på mig. En bricka skulle sitta mycket fint för ännu lite mer färgprakt till sommarlivet. Upp på önskelistan den med!

3 comments

 1. Hej!
  Ville bara tacka för en inspirerande blogg, som jag tidigare skrivit är den som ett glossigt magasin som piggar upp. Sen att du råkar ha så bra smak är en bonus. Apropå smink så köpte jag en ny skugga från Loreal, fick såå bra hjälp inne i en butik, sånt gillar jag!

  Lisa: Tack snälla för fina ord! Det är alltid roligt att få respons! Absolut, ibland kan man behöva en guide i sminkdjungeln :)/Weronica

 2. Bra tid att friskna i ! nu blir det bara varmare och ljusare, lovely!

  Jag gillar de gröna fåglarna också, men apart from Manhattan så älskar jag Hawaii & Brazil:

  http://www.svenskttenn.se/_images/Products/10011.jpg

  http://www.svenskttenn.se/_images/Products/10035.jpg

  Man borde skaffa soffkuddar i alla olika! … jag får börja med att skaffa en soffa att lägga dom i.. TACK för fin blogg, både dina texter och bilder är så fina! Kram!

  Maja: Absolut! Nu blir det liksom bara bättre 🙂 Jag hyser ett kärleksförhållande till Franks grejer. Jag gillar det mesta, men mönstren känns mer och mindre aktuella i perioder. Åh, vackra som du länkar till också. Svårt att få nog liksom. En soffa är väl en bra start då kanske ja 🙂 Tusen tack! Kram Weronica

 3. De gröna fåglarna är tillsammans med Teheran mina Frankfavoriter. Fåglarna flaxar just nu omkring på våra stolar i glasverandan, när det blir höst brukar det svarta Teherantyget få ta över.

  Ida: Fåglarna har lite flaxat förbi mig förut, men nu flyger de i min riktning känner jag 🙂 Låter finemang med lite fåglar på glasverandan! /Weronica

 4. We will bring you more exciting and better service. Our  costume spiderman are fashionable and creative. Is even more affordable. we provide high quality catsuit.Look here, there is a very innovative style models, our zentai bodysuit for sale We are waiting for you.. Please trust us. Choose us!

Leave a Reply

Your email address will not be published.