Himmelfärd

himmelfard-copy.jpghimmelfard3-copy.jpg

Långhelg. Vädret verkar inte vara på trädgårdssidan, men man må ändå ladda med växter, kryddor till min pallkrage (Annas börjar redan gro) och olja till trädäcket. Sol tack! ( Eva Juliet/Etsy)

himmelfard1-copy.jpg

Det blir mer och mer populärt att dela med sig genom online-magasin. Det senaste jag stötte på (genom Made by Girl) är By Fryd som även har bloggen Fryd + Design. Otroligt vackert ögongodis i skir anda. En titt rekommenderas varmt! (Från Fryd + Design)

himmelfard2-copy.jpg

Och så kan man inte låta bli svenska Le Parfait som skämmer bort oss med vackra recept och bilder. Ett nytt nummer ute nu.

himmelfard7-copy.jpgNya gladaffischer för barnrummet av Ingela P Arrhenius.himmelfard4-copy.jpg

Varje år händer det. Jag hamnar i någon blårandig trance när det börjar bli varmt. Sommar i en väska från In Wear.

himmelfard5-copy.jpg

Jag har blivit en badkruka av sällan skådat slag på äldre dagar. I sommar har jag lovat barnen att doppa tårna några fler gånger :). The Beach känns ganska långt bort för tillfället med tanke på de kalla vindarna, men man borde kanske scanna efter badting nu innan sommarvärmen är här. Skärmdump från H&M Magazine.

himmelfard6-copy.jpg

Och i mitt blå tillstånd är den här förstås given till frukostgröten. Mon Amie utökas med en skål. Ja tack.

himmelfard9-copy.jpg

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt trevlig helg!

10 comments

 1. Älskar blått och vitt! Ingela P Arrhenius affischer var verligen glada och härliga. Nu hoppas vi på att solen kämpar sig kvar bara.

  Sarah: Grått, grått, grått är det här, men då behöver man lite färgtillskott 🙂 Hoppas att Du har en fin helg! /Weronica

 2. Ett onsdagssvep :).
  Bada behöver man väl inte göra på sommaren? Inte heller sola? Jag håller mig helst i skuggan – hela tiden. Fint typsnitt du har på den blå texten.

  Caroline: Svepa kan man göra alla dagar 😉 Skuggan är min vän också – att ligga och pressa i solen är så inte alls min grej. Men jag skall försöka bada lite mer denna sommar – för barnens skull då! /Weronica

 3. Ja lite sol och värme tack. Jag skrubbade av altanen i förrgår med förhoppning om att kunna olja in den som i morgon men som regnet har öst ner idag kan jag nog bara glömma det. Inte en chans att det hinner torka upp tillräckligt.

  Vilka otroligt härliga barnplaffischer, tack för tipset!

  Hälsningar från vattkoppeland!

  Stina: Nej, altanen får vänta, men nu står oljan i garaget i alla fall 🙂 Visst är affischerna härliga. Mina barn tycker dock att de är lite för barnsliga. Jag får köpa en till mig själv 🙂 Hoppas att kopporna ger sig snart! /Weronica

 4. Jag har också den där blå-vita sommarkänslan nu 🙂 Fina saker! gillar väskan, skålen… Ha det gott.

  Nilla: Ja, den kommer liksom smygandes nu 😉 Jag gillar iofs tickingränder året runt – vi har en hel del sådant här hemma – men visst känns det lite extra just precis nu. Detsamma! /Weronica

 5. Hej Weronica!
  Vad härligt med ett onsdagssvep, just den där blåvita känslan går nog igen hos många av oss nu näsr sommaren snart är i antågande ( även om det inte känns så i dag i Skåne). Hoppas att ni får en härlig Kristi Himmelsfärdshelg!

  Kram

  Nettan: Nej, hu det är bra ruggigt just nu! Detsamma till er! /Weronica

 6. Å så fint! Blått och vitt är ju min favvo-kombo (som tillsynes på min blogg). Väskan är superfin, likaså skålen och Le Parfait är ju ett magasin som ökar salivproduktionen rejält.

  Kram

  Anna

  Anna: Visst är det något särskilt med den klassiska kombinationen. Och en skål måste jag ha känner jag! /Kram Weronica

 7. Härligt fina bilder! Precis vad som behövs en regnig dag som denna. 🙂 Hoppas att ni får en riktigt fin långhelg!
  Kram Lotta

  Lotta: Ja, nu behöver man färg och energi 🙂 Tack – detsamma till er! /Kram Weronica

 8. Tack snälla du! Det värmer verkligen! Jag är sedan tidigare ett stort fan av din blogg! Du har en sån härlig variation och alltid vackra bilder.

  Ha en riktigt helg!
  Kram Maria

  Maria: Tack snälla för fina ord! Detsamma! Kram Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published.