Kommentera

hello-copy.jpg

Om ni tittar bland kommentarerna så ser ni att jag testar ett nytt sätt att kommunicera här på bloggen. Det känns roligt att ge något tillbaka till er som tar er tid att skriva. Jag hoppas även att det skall bli lättare att finna svaren på direkta frågor. Jag provar detta sätt med svar till varje kommentar ett tag, så får vi se vad det ger för alla. Så – Hello :)!

12 comments

 1. Jag brukar titta tillbaka och följa kommentarerna på; andras kommenterar och dina svar. Du föregår med gott exempel genom att svara och “småsnacka” tillbaka lite. Det är egentligen jättetrevligt! Det är nog bara tidsbrist som gör att det inte blir mera.

  Nilla: Jag gör också så. Går tillbaka och tittar efter svar. Självklart sätter man sin egen ambitionsnivå i detta. Allt skall vara skoj och ge något, annars blir det lätt en plåga och ett måste. Just nu känner jag att det är ganska trevligt med lite direktkommunikation 🙂 /Weronica

 2. Hej Weronica, jag har följt din blogg i princip sedan starten och det känns nästan som att jag känner dig :o) Att du tar dig tid och svarar på varje specifik kommentar är otroligt “service-minded” av dig, jag menar du har många som kommenterar så det lär ta en hel del av din tid att svara på allt och jag beundrar dig för det! Sedan måste jag säga att jag är glad att du verkar vara tillbaka från dina “dystra dagar”. Alla har vi våra ups and downs, men det är skönt att våra “ups” ändå överväger i tillvaron.

  Kram på dig och ha en fantastisk vårdag!

  Sandra: Vi får se hur det går med denna tanke. Det känns lite lättare för mig att skriva direkt på ett sätt, eftersom svaren innan ibland kommer långt ned i kommentarerna och man får scrolla upp och ned. Vi provar och ser hur det går. Tack! Dystra perioder med många tankar har vi väl alla och är man i lifestyle/inspirations-bloggbranschen så är det ibland lite extra svårt att ge mycket när man känner sig sådan. För mig har det varit utvecklande att skriva om lite andra saker, bland annat må bra och mer allmänna livstankar, och det kommer jag att fortsätta med. Bloggen är ju dels en avspegling av mig, så var jag är i livet får avtryck här. Härligt att känna att ni som läser ändå är med mig 🙂 /Kram Weronica

 3. En stor eloge till dig Weronica som verkligen tar dig tid att svara på frågor och ge resons till våra komentarer.
  Önskar att tiden räckte till att svara alla hela tiden bara. För visst vill man som du skriver ge feedback och kredit till dem som tar sig tid att skriva en rad.
  Ha en fin tisdag och njut av vårsolen som i dag visar sig.
  Kram Lina

  Linruz: Man gör så gott man kan på alla fronter i vanlig ordning. Det skall vara roligt och inte ett måste, annars faller det. Ibland är det lugnt i kommentatorsfältet, ibland får man mer. Och det är väldigt olika hos olika bloggar också hur mycket dess läsare känner att de vill kommentera och vara delaktiga. Detsamma till dig! Regnet lär vara på ingång, så det är bäst att passa på när solen siktas! /Kram Weronica

 4. Håller med alla andra i elogerna till dig, Weronica. Väldigt ofta hittar man bland kommentarerna frågor som man själv också undrar över. Att då få ett svar direkt i kommentarerna (eller som ett eget inlägg om svaret är av sådan karaktär) är guld värt, till skillnad från alla de bloggare som svarar på frågorna i frågeställarens egen blogg, eller helt enkelt inte svarar alls.

  Jobba på med din blogg! Jag läser ofta, och gillar den jättemycket, men kommenterar alldeles för sällan. Kanske detta kan få mig att tillkännage mig lite oftare.

  Ha en underbar dag! Än så länge skiner solen!

  Whynja: För mig är det nog lättare att upprätthålla dialogen på detta vis. Ibland glömmer jag att svara på någon fråga och det är inte av ren illvilja att jag inte svarar, men ibland har man inte koll riktigt överallt. Nu blir det förhoppningsvis ännu lättare att hitta fram till svar. Jag är nog lite av den gamla skolan som svarar i min egen blogg. En annan linje tycks som sagt vara att svara i frågeställarens blogg, men jag har ju många läsare som inte har blogg, så det faller lite av den anledningen kan jag tycka. Alla skall få vara med :). Det är alltid roligt med en kommentar och att få en rad från er som läser, så att man känner att det verkligen sitter någon där och man inte bara kör envägskommunikation 🙂 Tack! /Weronica

 5. Här är du min stora förebild och påminnelse om att jag själv kan bättre. Mycket bättre. Jag svarar ofta “alla” för att jag känner att jag liksom vill ge något tillbaka, men samtidigt har himla svårt att få tiden att räcka till och hinna med allt, men oj så trevligt det är hos dig när du faktiskt svarar oss var för sig.

  Så ditt “senaste” gillar jag mycket. Blir lättare att hitta svar om man söker det.

  Och den där färgen gillar jag!
  Hello tillbaka.

  Lina: Hello 🙂 Jag är inne i en grafisk period med mycket färg. Det känns väldigt trevligt :). Som sagt, tiden är naturligtvis nyckeln i det hela. Det är ju bättre att göra nya inspirerande inlägg, än att känna att man måste svara alla. Förhoppningsvis mäktar jag med både och – i alla fall nu när jag känner att inspirationen börjar återvända ;). Vi får se hur det utvecklar sig. Just nu tycker jag att denna modell känns trevlig att testa. /Weronica

 6. Hello 2 u 2! Är grymt imponerad över att du hinner! 🙂 Själv önskar jag att mitt dygn hade fler timmar än 24…

  Hälsningar
  Sophie?

  Sophie: Hello 🙂 Den där tiden ja. Man gör så gott man kan – i vanlig ordning. Nu finns orken där och energin, men det var annorlunda för några månader sedan. Men det är ju så med bloggen. Den får liksom vara med i livet i övrigt :). /Weronica

 7. Hej!
  Vill bara tacka igen för en fantastisk blogg, jag har nyligen upptäckt den och det känns nästan som om jag hittat hem! Du gör allt så fint och skriver intressanta tankar – jag behöver inga tidningar längre, jag har så mycket fint att gå igenom i dina arkiv! Gillar skarpt dina collage – de är fantastiska!! Tusen tack för att du delar med dig!!! (PS jag blev full i skratt när jag hittade ett gammalt inlägg om det “frankofila hemmet” i Sköna hem från förra året – jag fullständigt fånstirrade på det jag också i flera veckor…)

  Anna: Varmt välkommen hit! Så roligt att Du gillar det jag gör – det värmer. Haha! Skönt att andra kan fånstirra också. Jag tar fram det numret och stirrar fortfarande då och då ;). /Weronica

 8. Jag tycker också detta sätt verkar smidigare, åtminstone för oss läsare! Får du hundratals kommentarer på samma inlägg, så kanske det blir en annan sak för dig…
  Själv svämmar jag över av inspiration, för jag har en ny bok på gång! Då är lediga dagar med barnen på dagis en bra kombination!

  Karin: Jag testar, så får vi se! Härligt med inspiration och ny bok. Den väntar vi på med spänning såklart. Heja! /Kram Weronica

 9. Du har altid varit fantastiskt bra på att svara på kommentarer, även fast du får så många. Detta nya sätt verkar praktiskt, och blir dessutom väldigt personligt.

  Annika: Jag provar detta ett tag, så får vi se. Det känns lite lättare att få översikt och lite trevligt med direktkontakt med den som skriver. Tack för fina ord! /Weronica

 10. Det är helt fantastisk när någon kan ta sig tid att svara på kommentarerna. Jag skulle tyvärr själv inte kunna prioritera det. Men om man nu får mycket kommentarer och vill svara tillbaks, då är din nya variant en praktisk och bra form! Precis som övrigt tycker jag att du har en väldigt bra, och framför allt vacker blogg. Jag gillar dina produktöversikter också. Jag upplever dem som inspirerande och verkligen personligt valda av dig. I jämförelse med många bloggar som mest ser ut som produktplaceringar… Du behöver helt enkelt bara fortsätta i samma stil 🙂

  HomeRiver: Absolut, man får lov att sätta sin egen ambitionsnivå på detta såklart. Det viktiga är ju att det inte blir en börda, utan fortfarande känns skoj och att det ger en något. Och tusen tack för fina ord! Jag blir glad – och fortsätter 🙂 /Weronica

 11. Själv gillar jag tvåvägskommunikationen. Både med de som läser och kommenterar på min egen blogg och på de bloggar som jag själv besöker. Det blir ett möte via internet som jag gillar. Själv går jag alltid tillbaka och kollar kommentarer, men jag vet också att vi alla är olika. Men jag tror att det viktigaste är att man gör det som känns bra för en själv och att det är roligt. För när något blir tråkigt, jobbigt eller slentrian då är man nog på fel väg.

  Jag uppskattar väldigt mycket att du svarar var och en personligen. Men jag hade uppskattat dig och din blogg lika mycket även om du inte gjorde det. Så även om du bestämmer dig för att sluta göra det en dag så kommer jag besöka dig lika ofta iallafall. 😉

  Önskar att jag också kunde besvara kommentarer i samma kommentatorsfält istället som i mitt fall i separat kommentar ibland en bra bit ner. Men jag har ännu inte lyckats klura ut om det går att göra på min blogg. :/

  Sköt om dig Weronica!
  Kram Lotta

  Lotta: Jag gillar också virituella möten. Det är skoj att ge något tillbaka till den som skriver något och kanske kommunicera via varandras bloggar för oss som har sådana. Och absolut. Man får sätta sin egen ambitionsnivå och agenda. Det skall ju vara roligt, annars faller det hela. Tack! Härligt att ha trogna läsare 🙂 Detsamma! Kram Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published.