På väggarna II

tavlakeepcalm.jpg

På ena sidan av kortväggen ut mot altanen, väggen bredvid listerna, sitter just nu en annan klassiker. På tal om att ha blivit stor och inte vara så rädd för att välja det självklara längre, som jag skrev om i kommentarerna till inlägget om tavellisterna. Just den här platsen för tavlor är inte tänkt att vara så permanent, utan snarare vara en plats där man hänger vad man känner för just precis nu. Och just precis nu blir jag glad över det illgula i samklang med det blå på stolen under. Sommar helt enkelt.

Och i dag i värmeböljan var gasellen tillbaka i spåret igen. Ack, ack, sicken kick man får när allt flyter på och man känner energin flöda! Det är värt de där blyrundorna för att få flyga fram ibland :).

3 comments

  1. Åh fina gula! Var kommer den ifrån?

    Pernilla: Varianter på denna finns på massor av ställen. Jag har köpt min på Etsy. Keep Calm Gallery har dem och svenska Pertified by Pink. Googla på Keep Calm Carry on så lär du få massor av träffar. Lycka till! /Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published.