Uppdatering

I detta nu blir jag med en ny fin dator. Enkel materiell lycka, men även en fas av tillvänjning till något nytt. Det hela skall firas med en vit kladdkaka med nyplockade svarta vinbär från trädgården. Oj, vad den vinbärsbusken har växt till sig snabbt. Och dignar av stora svarta bär gör den med. De röda buskarna bredvid är lite mindre och de få bären plockas snabbare av små händer. Men de svarta får jag behålla.

Tjusig höstkampanj från favoriten Mulberry.

3 comments

  1. Gratulerer med ny pc, bærbuskens frukter … kos deg :)ps. Nå savner jeg veldig noen modecollager her hos deg forresten…

  2. Hej och välkommen hem igen!Så trevligt att hitta dig uppdaterad, så trevligt med alla inlägg, gotlandsbilder, pallkragsgrönska och så extra trevligt med ny dator. Driftsäkerhet äger nästan lika mycket som egna vinbär, eller?! :)Jag håller med om Augusti som en favorit. Månaden bjuder på en skön luft att andas och solen känns extra fin nu. Och allt det där som ligger framför oss…Lycklig över detta och ivrig att snart ses igen…//Lina

  3. Votre article m’a donné beaucoup d’inspiration. Merci beaucoup! Bonnes nouvelles! Allez-vous faire des folies sur une paire de christian louboutin  cette saison ? Ces chaussures sont un grand option. Les chaussures de Christian sont très sexy et féminines. En ce moment, vous pouvez pré-commander les bottes christian louboutin  . Elles ont aussi une autre plissée à chaussures christian louboutin  – cette fois une paire de chaussures plates. Consultez les skimmers escarpins christian louboutin  turban. J’aime le nœud sur les bouts ouverts. Comme les sandales et bottes Christian Louboutin, ce sont aussi disponibles en pré-commande. Peut-être, vous aussi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.