Glädjeskutt

Vissa bilder är sådär. De representerar något mer än bara en visuell återgivning av vad som syns. Man återvänder till dem gång på gång. Man kan inte se sig mätt. De blir till drömmar. Om den heta sommareftermiddagen som aldrig tar slut. Om vänner, te, citronpaj och goda samtal. Om läsning. Just där i skuggan. Om barn som springer genom porten. Om slingrande växter. Om surrande flygfän som inte tar sig in till den där pajen eftersom det sitter ett kupat gammaldags flugnät över den. (Japp, samma mekanism kickade igång på Gotland i sommar och jag hemförde just ett sådant. Ett oerhört begränsat användningsområde och ett gissel att förvara stora delar av året – men hey ibland måste man köpa sig lite dröm även om man vet vad man gör ;).

innergardaug-kopiera.jpg

Och nu skall den där innergården bli till i en verklighet nära mig själv. Det skall snickras port och plank mellan hus och garage. Planket skall bli vitt och dörren svart. Sedan är det upp till mig att leva drömmen där inne på gården :). Glädje!

Tredje gången gillt med denna tidningssida från ett reportage i Rosie av Mia Blanche Settergren och Lena Granefelt.

3 comments

 1. Vad härligt att få uppleva lite drömmar så här på sensommaren!
  Hoppas att du får en fin helg Weronica!

  Kram

  Nettan: Samma till dig! Kram Weronica

 2. Ska bli kul och se resultatet sen:)

  Om vi får såklart;)
  trevlig helg!

  Kraaam,Annaleena

  Annaleena: More to come 😉 Ha en fin helg! /Kram Weronica

 3. Varför inte lindblomsgrön port istället? Eller någon röd nyans? Det grafiskt svartvita kanske inte är bästa tänkbara till naturens egna nyanser, alla gånger, det kan bli hårt.Hej från Lisa.

 4. I recently met Louboutin. Scott Kantro, a podiatrist who spoke with almost evangelical fervour about the new line of Canadian-made shoes he had a hand in developing. Produced by the H. H. Brown louboutin shoes Company of Richmond, Que., Biowalks feature such foot-friendly details as extra-long heel counters for greater walking stability, cork-filled footbeds that custom-mold themselves to your soles, and a built-in off-centre last for better foot conformity. They are created to be, in Louboutin. Kantro’s own words, “anatomical envelopes for your feet.” Biowalks, Nikes and the like are a great deal more sophisticated than anything Louboutin. Locke could ever have Louboutineamed up. Yet you could say that the good doctor at least helped these christian louboutin shoes get a foot in the door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.