Höst hemma

mysdress-kopiera.jpg

Nu har H&M fått in en av mina absoluta favoriter igen. Man känner sig faktiskt bra mycket snyggare i ett enhetligt set, än udda gamla grejer från djupet av garderoben. Mina munkjackor och lösa byxor är välanvända för att uttrycka det milt. Jag bor i dem när det vankas vanlig hemmatillvaro. Nu köpte jag mig ett grått set för hemmalufs. Jag hoppas att det är lika bra som de  jag har. Rekommenderas varmt!

Ovan syns även linne från H&M, lyxiga skinnballerinas från Pia Wallén, sammetskudde från H&M Home, assiett i pressglas från Åhléns, lite större Pantonemugg (tack för tips Mrs B) från Tehuset Java, fiberlakrits från Renée Voltaire (mitt förråd i skafferiet har tagit slut – abstinens…) och moderna klassiker i form av betongljusstakar av Tove Adman. Augustprisnomineringarna blev klara häromdagen. På min läslista står bland annat Moa Matthis bok om Maria Eleonora.

signature

10 comments

  1. Jag är också förtjust i myssetet, den är helt perfekt att ha hemma – blev så glad när jag förra veckan av en slump gick in på webben och såg att de fått in dessa igen.Betongljusstakarna och Pantonemuggen – andra fina favoriter!Fint collage med passande färgcombo!

  2. Här en till som diggar hemmamys i dress. :)Det där skinnballerinorna såg också sköna ut, men jag undrar jag om de passar ihop med vår golvvärme. Jag har liksom testa allt nu tror jag, och det blir för hett om fötterna. :/Tack för onsdagstips vi gillar!Kram.Lina

  3. Så fina ballerinor – de åker raskt in på önskelistan. Min plysch-mysdress i en beige-brun färg från samma företag är nästan tunnsliten och skulle gärna kunna tänka mig en färgglad ersättning. Gillade skarpt ditt collage – nästan lite vinter över färgkombinationen…. Må väl!

  4. Äntligen går det att hitta lite större Pantonemuggar, jag sprang på ett stort parti när jag kikade in på tehuset Java igår efter jobbet. Nu är jag stolt ägare till en stor grön, som fungerar utmärkt som tekopp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *