Kallt

45vintrigtblogg-tileed-kopiera.jpg

I morse var det mycket stånk och stön när vinterutrustningen skulle på. Det är alltid ett steg att gå till Michelingubbe varje år, men snart lär även det bli vardag :). I går hade vi en fin dag här. Om man stod mitt i solen mot en husvägg och kisade lite med ögonen, ja då kändes det ganska galant.

45vintrigtblogg.jpg

Planket mellan hus och garage stadgas upp med ett järnrör som är målat med svart Hammarlack. Och se där fick man även ett perfekt vädringsställ. Gotländskt fårskinn tillsammans med min stora höstfavorit som jag mer eller mindre bor i. Och den fina baksidan av dörren i planket. Jag gillar den där gammeldags portkänslan som man får här.

45vintrigt3blogg.jpgTrädgården går till vila, men det är fashinerande att se pyttiga syrénknoppar som redan nu siktar på kommande tider.45vintrigt2blogg.jpgEtt frostigt lager gör att allt blir vackert.45vintrigt1blogg.jpgDvärgsyrén med små knoppar i novembersol.

Inspirationen har återvänt. Det var välbehövligt med ett säsongsskifte med frostiga vintriga färgskalor. Om tre veckor har vi firat första advent. Det är nu vinterpyntet är som allra roligast tycker jag med förväntan och Stilla Natt som vaggvisa på kvällarna.

En fin måndag till er!

10 comments

  1. Bara så du vet så är det din förtjänst att jag överhuvudtaget får något gjort idag =))Jag satt här framför datorn och tyckte väldigt synd om mig självdu vet sådär minus 100 inspiration och motivation.Men så tittade jag in här och bara kände gud så fina bilderoch så fina färger och så vackert det kan vara =))Tack Weronica och ha finaste dagen!

  2. Caroline: Det går alltid att hitta något vackert. Ibland får man dock leta lite längre :). Visst är den skön den där tröjan. Jag har köpt en extra för säkerhetsskull :)Karin: Vinterpynt fram, tomterött får bero ett tag till. Vi har Annas födelsedag om två veckor, sedan brister väl alla fördämningar här i vanlig ordning :)Anna: Säsongsskiften är alltid lite speciellt vackra tycker jag. Kommer den första riktiga snön nu? Det brukar alltid vara lite magi det med 🙂 Tack!Anna: Tack! Ja det lär bli mycket julstämning framöver. Eftersom det är allra roligast innan, så är det bara att köra på nu känner jag : ) KramSofia: Nämen, gulle dig! Nu sträcker jag på mig här och blir alldeles mallig och stolt 🙂 Hoppas att arbetet går galant! En fin till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.