The End

1julpyntblogg1-tile.jpg

Granen har stått grön och grann i stugan länge. När den blev nyårsgran med vitt, silvrigt, glas och guld kändes det som den gott kunde stå ett tag. Men sedan i förrgår så tvärdog den bara. Nu står den där som en grön monstruös kvarleva från julen. I dag skall den marsch ut. Och allt glitter skall packas ned i lådor. Man blir alldeles nostalgisk och skimrande av att plocka fram, men detta nedmonterande av julen tillhör inte det roligaste man kan företaga sig. Och fredag i dag. Sedan helg. Och sedan skolstart på måndag. Ack, vad tiden har flygit fram. I vanlig ordning. En fin fredag till er!

Fina ord om mig hos Charlotte på bloggen Hemmariket. Tack!

signature

8 comments

  1. Ja, tänk att det är så trist och jobbigt att ta undan julen…här åkte allt ut som vanligt på nyårsdagen:-)Väldigt tomt och kalt för tillfället men jag njuter av de.Ha en mysig helg!t

  2. Åh vilka fina ord:)Ja nu är det andra tider ja, i helgen ska ljustakar och stjärnorna ut med då tvåårsbesikningens punkter ska börja utföras på måndag!Fin helg till dig

  3. Den bilden tycker jag mycket om. Otroligt vacker i all sin enkelhet. Fin och stämningsfull.Nog är det underligt att julsakerna tycks studsa upp ur lådorna på ett kick då de ska fram men då det är dags att plocka undan står man där timme efter timme och virar in och stoppar ner och morrar lite över de mängder man samlat på sig genom åren. ;)Ha en fin helg och njut av de sista lediga jullovsdagarna innan vardagen kickar in igen på måndagmorgon.Kram Lotta

  4. När vår gran dansades ut blev vardagsrummet märkligt nog stort och luftigt på ett sätt jag inte märkt förut . Kanske är det det som är vitsen med en av julens allra ståtligaste tillfällige gäst!Allt har sin tid och tur är väl det .Fin fortsatt fredag önskar Carina

  5. Det känns alltid lite visset att rensa ut julen. Man tycker ju alltid att den försvann så fort. Men samtidigt är det skönt att plocka in nytt och nya blommor. Fina bilder som alltid….Trevlig helg! /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *