Andra söndagen i januari

1sondagblogg.jpg

Och sista dagen på jullovet. Jag kan inte säga att glögg står överst på de smaker som jag är allra mest sugen på just nu, men jag måste väl celebrera mina vackra glögglas som jag vann i december och som nu har nått mig. Det får lov att bli en saffransglögg till min favoritfilm Ett rum med utsikt som sänds i åttan i kväll. Sedan har Big Love säsongspremiär. Eller så faller det på min lott att försöka få två barn som totalt ställt om dygnet i säng i kväll. Misson Impossible förmodligen. Det blir hårt i morgon bitti. Men en glögg skall jag ta, vilket som :). Solen skiner! En fin söndag!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

7 comments

  1. Ja, nu får man bita tag i vardagen, ladda om, gnugga bort sovmorgonstänket ur ögonen och heja på rutinerna. De stackars spillrorna som finns kvar. Ett rum med utsikt får det bli i kväll. Den har länge stått på min filmlista, men aldrig blivit sedd. Har oändligt höga förväntningar. Tack för påminnelsen, kanal 8 försvinner ibland från radar.Kram Anna

  2. Underbara glas! Glöggen kommer nog smaka härligt. Här har jag njutit av solsken och takdropp. Man börjar tänka på en viss årstid nu :-). Jag blir så full i skratt när jag läser dina inlägg. I tidernas begynnelse skrev du att du skulle läsa och maken titta på TV och ändå är det hos dig jag hittar alla underbara tips på filmer. Jag tittar ofta in här för att få tips om det, eller om allt förresten. Maträtter, mode, inredning, film mm. Må så gott och tack för all inspiration.Annika

  3. Min favoritfilm också! Tack för bilden som jag hade “snott”, pinsamt när man bara sparar bilder så där utan att veta var de kommer ifrån. Jag har länkat till dig nu, hoppas det är okej.Kram

  4. Big love, ja. Missade de sista avsnitten förra säsongen, men jag ska nog på’t igen. Skulle kanske vara skönt att ha en “med-fru” ibland, så man kunde blogga/surfa ifred utan att dammråttor & disk “stirrade ut en” :)Ur så fina glas borde det väl gå att dricka både den ena & andra drycken, av varierande alkoholhalt, även om de EGENTLIGEN är till för glögg… Jag skulle nog satsa på ett litet x-tra glas C-vitamin- brus, så här i vintergloppet :)mvh helena

  5. Trevlig läsning. Är fullkomligt galen i Svenskt Tenn och skulle kunna flytta in i butiken på Strandvägen bums.Vänlig hälsning Pållan

Leave a Reply

Your email address will not be published.