10 januari

2fjarilar1blogg.jpg

Det kändes ju så väldigt långt bort. Men vips – så var vi där. Det var mycket gnugg i ögat i morse. Jag antar att det blir en ganska tidig kväll i kväll. Vi hade en fantastiskt fin vinterdag här i går. Anna åkte skridskor på garageuppfarten. Jag gick på skaren i skogen. Sedan lyste en snölykta upp i mörkret. Och så var det lång kvälls färd mot säng. Jag tycker exempelvis att det inte är en så speciellt god idé att dra igång med sällskapsspel med två kiviga syskon vid niosnåret på kvällen. Andra tycker annat. Sedan somnade dessa andra till mina klassiska vaggvisor. Kära barn.

Jag har pepprat min inspirationstavla med fjärilar och insekter från Hagedornhagen. Må vi alla flyga högt i vardagen :)!

2fjarilarblogg.jpg

signature

5 comments

  1. Imorgon lär vi ha en tuff väckning här hemma med. Fast det blir nog värst för oss vuxna :-)Fina tavlan med vackra ting! Fjärilarna ser ut att passa bra där!Själv väntar jag på tyg som lär vara på väg hit med posten. Sen ska här häftas med häftpistol 🙂

  2. “Flyga högt i vardagen”. Fin tanke. Känner mig lite som en fjäril, som fladdrar från blomma till blomma… när man kikar in hos de fina bloggarna, där ute… OCH här inne! :)/helena

  3. Camillasnyahem: Jag är fortfarande kvar i jullandskapet med trevliga kostymdramer på kvällarna. Sista Desperate Romantics i kväll och så Emma i morgon. Men de tidiga mornarna gör definitivt att vardagen är här 🙂 ZzzzzzMrs b: Heja er! Och så spännande med din tavla med tyg. Jag hoppas att vi får se det sedan!Helena: 🙂 Visst är det angenämt att flaxa runt för lite inspiration? Jag flyger vidare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *