Tulpanens dag

2tulpanededed.jpg

Orginellt eller ej – man får väl lov att köra lite tulpaner. Tulpanens dag är ju ett utmärkt tillfälle till blomsterfrossa om inte annat. Jag fick även med mig krokusar, pärlhyacinter och ett litet gäng kaktusar som skall planteras och placeras ut på väl valda ställen här hemma. Nu skall jag slänga ett öga på Ebba von Sydow i premiären av Go Kväll lördag. En fin kväll!

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

7 comments

  1. Lovely! Även jag var på besök hos blomsterhandlaren idag för att fylla våra tomma fönsterbrädor. Hittade dock inga pärlhyacinter som jag var ute efter men tulpaner fick följa med hem.Ha en riktigt fin kväll! Kram Maria

  2. Originellt eller inte – vackra är de! Ska definitivt bunkra vårlökar och tulpaner i veckan men den gångna blev det inte mycket handlat (vinterkräksjuka satte stopp för det). Trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.