5 comments

  1. Grattis till sparelefanten! Vilken trevlig tur du har. Sån hade jag när jag var liten – man fick sån när man hade bankbok (!) i Föreningsbanken.
    Här blev det hemmagjorda räkmackor. Dottern tyckte vi skulle äta såna på NK på eftermiddan, men jag tyckte det var mer prisvärt att fixa några hemma till kvällen. Däremot var det prisvärt att hitta ytterligare några 50% fynd i stan på Boom och Gant. Lovely sale!
    Nu blir det chokladfondanter till hela familjen. Ha en trevlig lördagkväll!

  2. Karin: Jag hade en Skotte-hund som liten, så elefantpremiär för mig :). Barnen ratade våra mackor helt och fick Kebabpizza istället… Härligt med fynd! Det har varit dåligt med stadsturer för mig den senaste tiden. Storhandling istället denna helg och simskola i morgon. Jag unnade mig de där mässingslyktorna från Skultuna som jag skrev om häromdagen istället – inhandlade online då. Ah, chokladfondant! Vi åt perfekt gräddade på nyår med en hint av kardeumumma. Ljuvliga! Nu skall jag kika klart på inspelat Little Dorrit medan resten av familjen roar sig med Fångarna på Fortet. Trevlig kväll till dig med! //W

  3. God kväll och grattis till vinsten! Vill passa på att tacka så mycket för de goda orden du lämnade hos mig! Gjorde mig riktigt (barnsligt) glad. Konstigt det där med att bli sett av andra, vilken betydelse det har ändå. Måste bli duktigare på att kommentera själv… Tack i alla fall! Du gjorde min dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *