Februariregn

5nattygsbordblogg.jpg

Ljuset lyser med sin frånvaro denna grå, förkylda och regniga lördag. Jag försöker skaka liv i mina högst insomnade DIY-gener med en burk skoltavlefärg. Vi får väl se om resultatet blir presentabelt till Fabrikens tisdagstema – “Göra det själv” – nästa vecka :). Så flyttar jag runt på mina blommande irisar till där jag befinner mig för stunden. Färgglädje i en liten kruka. Och så blir det väl lite schlager på det till kvällen. Vid en första snabb lyssning hejar jag på Pernilla Andersson.  En fin lördag till er!

6 comments

 1. Spännande med diy!
  Lördagen till ära har jag just köpt 3 fina orkidéer på Ikea. Och passerade jag inte nyss Ikea Food där två påsar Ikea-chips inhandlades till kvällens schlager?
  Ha en trevlig lördagkväll!
  Hej svejs från stora varuhuset i Kungens kurva

  Karin: Vi var också på IKEA en sväng utan barnen. Lyx bara det på sitt sätt 🙂 Jag fick med mig lökväxter och ett antal Blomstravaser. Hoppas att påsarna smakade! //W

 2. Här ser barnen fram emot festivalstarten! Den största fick vara med första gången förra året, och den minsta är med för första gången ikväll. Godiset (till barnen) är också inhandlat. Vet inte vilket dom ser fram emot mest – godis eller festival 🙂

  Skoltavlefärg – spännande! Ser fram emot vad du ska DIY:a!
  Jag skickade ut maken tidigare idag (typ en kvart efter att en spontan idé dök upp i huvudet) med just det på inköpslistan!! 🙂
  Nu var just skoltavlefärgen slut, så han fick bara köpt det andra (magnetfärgen – hutlöst dyr färg, tur det var halva priset annars hade det fått vara). Ett lager med den är målat idag, och imorn får vi jaga skoltavelfärg på nytt. Jag tror dock inte det hinner färdigt till Fabrikens tema.

  Nu vankas middag – trevlig lördagkväll!!!

  Mrs B: Danny blev storfavorit hos Henrik och Anna gillade gruppen med godis på scenen. Och godis i magar också då såklart 🙂 Spännande med din magnetfärg! Det ser jag fram emot att se. Mitt projekt är i liten skala, men känns ganska så stort när man inte är DIY:are alls ;). En fin söndag! //W

 3. Jag håller med, heja Pernilla Andersson! Barnen och jag ska titta ikväll. 🙂

  Nilla: Vad bra hon var! Kul att det blev andra chansen i alla fall. //W

 4. Hej Weroica!
  Du har en sååå fin hylla i ditt kök som jag har kommenterat innan.
  Nu har jag en ny fråga. Vad är det för bok eller bild där det står Joy på?
  Den är super snygg!!
  Tack på förhand!
  Önskar dig en trevlig helg!
  kram CC

  Room of karma: Det är faktiskt ingen bok. Jo, det är en bok som står bakom, men sedan är det ett ord som är bundit i luffarslöjd. Jag har med det i söndagsbilden i dag faktiskt. Trevlig helg till dig med! //W

 5. Först surfar jag in till en blogg där katten heter Iris… sedan kikar jag in här hos dig och får se blomman i fråga. I den ljuvligaste av blå toner!
  Hoppas att ni har en skön myslördag!
  /helena

  Helena: Ja, den där riktigt koboltiga blå med det gula stinget i. Alldeles speciellt fint tycker jag med. En fin helg till dig med! //W

 6. När du nämnde Magnetfärg så kom jag på att ena köksväggen absolut ska ha magnetfärg så slipper jag ha hela kylen full av lappar!!!Var köpte du den??HälsningarAnn

Leave a Reply

Your email address will not be published.