Första söndagen i februari

5sondagblogged.jpg

? Kvistar och lökväxter

Nu är tiden att frossa i lökväxter och kvistar inne. Vi har varit runt och handlat på såväl fina plantskolan som på IKEA (som kör Family-drive på lökar denna helg). Pärlhyacinter, krokus, tête à tête, hyacinter, iris – för en liten slant får man vår i en kruka. Kungsängsliljor är en favorit, men tyvärr var de utblommade där jag fann dem. Körsbärskvistar står i olika vaser och krus. Björkris och videungar. Fägring. Förväntan. Förhoppning. En fin söndag till er!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

signature

16 comments

  1. Fint! Här siktas ännu inga vårlökar, så ett par skulle jag gärna införskaffa.Tack för Ikea-tips – hoppas dom kör samma här hos oss (det blir eventuellt ett besök dit idag)! Men nu – en promenix på bandet.Fin söndag!

  2. Ja visst är det härligt med alla lökväxter & kvistar. Dina bilder är alltid underbara. Här har äntligen körsbärskvistarna slagit ut!Ha en fin söndag!Kram Karin

  3. Underbar bild! Här är det tulpanerna som regerar, men snart måste nog jag också åka och inhandla lite lökar.Ha en fortsatt härlig söndag!Kram Linda

  4. Jag tycker de där lökarna är så himlans svåra. Mina torkar, och då vet jag inte om jag ska vattna eller ej. Jag läser och gör som rekommenderas, men det slutar alltid i blomstermisslyckande! Nä, tills vidare beundrar jag inspirationsbilderna, men när jag glömt min senaste fadäs köper jag genast en ny. Minnet är kort och framför allt, selektivt!Tack för att jag fick vara med i ditt fredagssvep. Det värmde extra då ämnet är viktigt, men oftast hamnar i skymundan! Du hjälpte till att synligöra. Heja!Kram Anna

  5. Vilken härlig bild ?Så härligt att kunna frossa i lökar & kvistar, jag hade så gärna önskat att göra det med.Men jag vet inte vilka makens son tål av alla lökar & kvistar, så jag får ta det säkra framför det osäkra & stå över.Glad jag kan njuta massa vackra våriga bilder i alla bloggar!Ha en fantastisk vecka//Sessan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *