Pip

Jo då, jag är fortfarande här. Dock i skraltigt och tröttigt skick. Något slags mastervirus med smärtor här och var. Nu käkar jag medicin och förhopningsvis finner jag snart min väg ut ur denna bubbla. Och då hoppas jag att även inspirationen kommer åter. Ta hand om er så länge! //W

signature

44 comments

  1. Då är vi två – fy så långtråkigt det är. Det enda jag orkar göra att sitta & glo och läsa bloggar – men å andra sidan kan man väl ha det sämre än så. Krya på dig! 🙂

  2. Men oh, så skönt att se ett livstecken :)Blev nästan lite orolig när det varken kom fredagssvep eller söndagsbilder… Stort krya på dig! Hoppas på att få se dig här snart!/FridaP.s Stort TACK för de fina Theresekorten som landade i lådan lagom till att förgylla min helg!

  3. Instämmer med föregående talare! Har undrat hur det varit med dig. Hoppas att du snart känner dig stark och kry! :)/Maria

  4. Krya på dig – hoppas sjukdomarna försvinner väck! Sköt om dig!Här är det med sjukstuga, förmodligen influensan. Storebror är på bättringsvägen medans lillasyster insjuknade inatt (med de urkigaste av symptom). Och så fyller storebror 6 idag (inte så lajbans party i sjukstugan och alla besök cancellerade… men nu när paketen är öppnade och det fanns ett DS i ett av dom så var han mer än nöjd trots allt). Vi vuxna är ok än så länge (peppar peppar peppar peppar….).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *