For the love of – tea

8carolines.jpg8rorstrand.jpg

Hur jag vet att jag är riktigt skraltig. Jag dricker inte te. Det smakar helt enkelt inte alls. Och då är jag ändå vanedrickare som konsumerar tre koppar per dag annars. Men när täcket är på – intet. Så nu längtar jag efter att vilja ha den där stora koppen med rykande varmt i. Den första sippen Ceylon som väcker andarna på morgonen. Ah, så gott det skall bli!

Favorittryck från Caro-lines (finns även för kaffedrickare) och pressbild från Rörstrand med styling av Lotta Agaton/Fotografi Idha Lindhag. Man får väl lov att investera i några Mon Amie temuggar till våren.

13 comments

  1. W!Tråkigt att höra att du ännu inte är bättre.Själv hemma med dotter som har magont idag.Get well soon…Hälsningar ifrån en annan “Tealover”Just nu insnöad på Yogi Tea; Black Chai och Green Chai är “favvisarna”Lisa K

  2. Stackars dig! :-(Om man skulle byta ut “thé” mot “kaffe” på trycket så skulle det vara precis som jag känner, jag dricker bara thé när jag är sjuk lustigt nog. Inte för att jag inte gillar smaken, jag glömmer bara bort det till vardags! 🙂

  3. Vilket trevlig sällskap bilden hamnade i, tack för det. Min lattekonsumtion sjunker också när jag är sjuk, konstigt nog så smakar det inte. Det som är ett sånt livselixir annars.Krya på dej!

  4. Tänk att allt Lotta Agaton tar i blir till guld. Ta mig tusan, vilken härlig pressbild. Men W, du måste krya på dig. Snart, så att du kan dricka te mm. Mon amie, jag vill köpa – inte bara för dess ljuva namn. De skulle definitivt kunna lyfta min blå eld-samling.Kram Anna

  5. Jag förstår precis vad du menar. De där dagliga kopparna med te förgyller verkligen vardagen. Pressbilden från Rörstrand gjorde mig alldeles lycklig, porslinsnörd som jag är 😉 Magiskt vacker. Lotta Agaton är verkligen enastående. Önskar dig god bättring och att du snart får njuta av te igen.

  6. Jag är mer av en kaffedrickare men sen jag började jobba på kontor i januari så har jag börjat dricka mer och mer te. Det första jag gör när jag kommer till jobbet är att hälla upp en balja gott te som jag sedan sörplar på en bra stund till kroppen tinat upp!

  7. Där är de ju mina koppar, de är t o m snygga med diskmedelsskum runt omkring sig! Jag pratar alltså om Swedish Grace, ja de rosa. De är inte mina ännu… men snart så! W, hoppas att du är redo att dricka te med oss, här inne på bloggen… snart! :)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.