Solen i början av mars

10solenbloggblogg.jpg

Jag har då hyllat vintern i det längsta, men den senaste tidens värstingvirus har fått mig att ge upp helt och bara vilja ha soligt och friskt. I eftermiddags satte jag mig mitt i marssolen och kände vissa livsandar återvända. Spring fever. Absolut.

10solen1blogg.jpg

Intresset skiftar med säsongerna och snart kommer blicken att riktas utåt. Trädgårdsböckerna är framme igen. Ni är flera som efterlyst fler trädgårdsinlägg och det lär komma. Jag funderar på att ha en stående kategori en dag i veckan där jag tar ett helhetsgrepp kring uteliv och trädgård från min synvinkel. Som sagt – vad vore man utan alla sina planer :)?!

Indragen till min sjuårings liv där man inte bara kan sitta och titta på solen när man kan bygga en Ninjago-borg. Ninjago är livet, liksom böcker av Adam Blade – living by H som i Henrik. Ingen semla för mig i dag, men te smakar gott igen och tillsammans med några rutor choklad och ett magasin bär jag med mig en solstund till grå dagar.

12 comments

  1. Ja det där såg riktigt skönt ut. Ja snart, snart! Denna vinter har varit lång även om jag som du också tycker att riktig vinter är att föredra.

  2. Jag tog mig faktiskt ut en stund jag också då sonen vilade. Solen riktigt gassade och en och annan D-vitamin borde trängt in. Herr Snögubbe såg däremot inte så glad ut då hans huvud trillat av.Kanske försvinner han nu för gått.Nyfiken om du fått hem någon trädgårds lantliv? . I min brevlåda var det tomt!Må viruset nu gjort sitt får man hoppas.

  3. Skönt att höra att du är på bättringsvägen! Även jag har ivrat för vintern länge men känner sedan några dagar tillbaka att nu är det dags för vår! Oroväckande mycket snö kvar på gräsmattan dock… Upptäckte att jag denna dag lapade sol i hängmattan för precis ett år sedan. Kanske kan de där strålarna sätta lite fart på snösmältning och vårandar!Fortsätt att krya på dig,=)

  4. Fina vårsolsbilder!Jag hejar såklart för allt trädgårdsrelaterat :-)(säger hon som precis kom in med småfrusna fingrar efter att ha klippt ett par plantor till… nu – varmt te!)

  5. ÅÅÅÅ vilka fantastiska bilder. Fick en sådan inspiration att jag satt och kolla på dem flera miunter, kunde inte riktigt släppa taget 😉

  6. Hej. Tack för din kommentar på min blogg. Kul att du hittade till mig, så jag kunde hitta till dig. Vilka UNDERBARA bilder! Om jag inte längtade efter sol tillräckligt mycket så gör jag det nu! /Elle

  7. you did a great job on writng on that picture ! I really enjoy playing with collages , pictures and words lately.. this is a nice one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.