Den tredje söndagen i mars

11sondagblogg.jpg

En av de mer snygga rörorna i vårt hus för tillfället. På toppen av en månad av virus och förkylningar och gud vet vad, så sätter vi pricken över i med magsjuka. Det är så trist att man knappt tror att det är sant. En har däckat, nu väntar vi – icke med den minsta spänning – på vilka fler som skall trilla dit. Jag är för trött för att ens bli simulantillamående som jag alltid brukar bli i lägen som detta… Men vet ni vad? Vårdagjämning i dag. Sommartid nästa söndag. Solen gassar på. En annan tid väntar där bakom. Can´t wait!

Fin söndag!

Jag fröjdas bland annat åt Zetas växtkatalog och nya Trädgårdsliv. I kväll skall jag kolla på Trädgårdstoppen. Och kanske läsa ut Spill som ligger där i högen. En fascinerande story som bjuder ordentligt mycket att bita i gällande läsningen. Så bläddrar jag i Om jag var din hemmafru. Grym formgivning. Jag klarar dock inte riktigt framsidan på boken, så jag vänder vackra baksidan till. Förresten angående Japan – mycket läsvärd artikel i DN i dag om den japanska mentaliteten. Läs den!

11 comments

  1. Men usch och fy! Det känns som om toppen är nådd nu – det kan bara bli bättre. Runtomkring oss härjar också alla diverse olika virus. Vi har avbokat både kalas och umgänge med vänner på grund av förkylda barn den här helgen. Vi vill och orkar inte med det nu! Krya på er och hoppas ni slipper kräkisen…Härligt med vårdagjämning. Äntligen. Nu ska jag läsa DN-artikeln./Kristina

  2. Ni borde väl iallafall fått eran dos för resten av 2011! Jag hoppas ni har ett fantastiskt och sprudlande bacillfritt år framför er!

  3. Tack för påminnelsen – vårdagsjämning! DET är ju rätt skönt att tänka på i alla fall, som motvikt till elände med sjukdomar å sånt. Krya på er! /Marie

  4. Så trist med den äckligaste sjukan av alla – krya på er och hoppas ni andra slipper!Känner igen röran – har en liknande röra i samma genre på vårt soffbord. Fast jag har inte hunnit läsa och bläddra lika mycket som jag hade önskat. Kanske ikväll.

  5. Men åh – stackars stackars er! Väntan är nästan det värsta (ja, näst värst då). Jag har gått och varit rädd hela helgen eftersom “magsjukelappen” suttit uppe på dagis hela veckan…. Man går liksom bara och väntar. Hoppas hoppas att resten av familjen klarar sig. Och skönt att se att ni upprätthåller en “messychic-style” under tiden 😉 Krya på er!!!

  6. Låter inte roligt..!! Vi har klarat oss förvånansvärt bra i vinter… ända tills våren kom med 20° i förra veckan, då fick sonen halsfluss!Tack för tipset om artikeln om Japan i DN, intressant!

  7. Lite snyggt “vardagsspill” på ert bord! Vardagen är ändå vackrast. Även om det inte alltid känns så när den pågår som värst. Spill ja, tack för påminnelsen den intrikata berättelsen om och av Sigrid C. vill jag inte missa! Och artiklen i DN den tar jag som söndagens kvällslektyr. Tänk att du orkar tipsa fast bacillerna vägrar lämna er. Håll ut!:)/helena

  8. Håller med dig angående omslaget till hemmafru-boken: bedrövligt gräslig bild. Den ger mig lite småtaskiga vibbar av någon anledning. Nåja. Bli frisk/a nu. /Vänligen Lisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.