Hipp hipp för bloggen!

145ar.jpg

 

Sorry bloggen, jag höll alldeles på att glömma bort din femårsdag. Men nu när jag såg, så Hipp, Hipp! Pukor och fanfarer för dig denna dag!

 

Och mitt allra ödmjukaste tack till er alla som följt med på resan. More to come – absolut!

 

signature

41 comments

 1. Ja men grattis då! 5 år, det var inte illa!
  Alltid lika trevligt att kika in här. Saknar dock barnbiten nu för tiden. Det är alltid inspirerande med barnprojekt och familjeliv från någon, som liksom jag, har skolbarn…

  Såg att du skrev att du tagit bort säckväven på dina buxbomsbollar – kan bara meddela att på Zetas så sitter de kvar. I varje fall igår, då jag var där och köpte sättpotatis!

  Tack för all inspiration!
  Kram Lotta

  Lotta: Aha, säckväv kvar. Våra står på en sida med bara morgonsol, så jag hoppas att vårt djärva tilltag att avlägsna den slår väl ut 🙂 Barnen ja, det känns som en balansgång nu när de är så stora. De finns ju alltid med i allt det jag gör såklart ändå, men det känns som om de har rätt till sitt eget och att inte läsa på min blogg om sig själva. Jag hade en del vardagsfotografi med ett tag. Vi får se om det återkommer. Och det där med barndesign kan jag glömma. Här har vi två med helt egna viljor 🙂 Tack för synpunkt! //W

 2. Tack själv, för att jag fått följa med dig på den resan! Men du, det påminde ju mig om att jag faktiskt glömt min egen årsdag… Ajaj då. Får göra något åt det på direkten.Stor grattiskram till dig!Lina

 3. Jag kan inte förstå att det har gått fem år! Otroligt. Stort grattis, du har alltid varit en grym bloggare, men blir bara bättre och bättre, och jag upphör aldrig att inspireras av dig. Jag hoppas på många år till!

 4. Grattis!

  Uppskattar verkligen att läsa din blogg! Älskar alla vackra bilder såklart men din stil och ditt sätt att skriva på gör bloggen unik.

  Det är som balsam för själen (herregud vilket läskigt uttryck förresten) att läsa dina texter. Du har en eftertänksamhet som jag saknar i många bloggar. De inlägg du skriver om yta har ett djup. Och en bredd! Nu ska jag inte dissa alla andra bloggar som har en snarlik inriktning, det finns många bra bloggar, men det är bara din som har denna bredd och som inte känns förutsägbar. Alltid lika kul att titta in här!

  Även mina barn börjar bli “större” och jag skulle också gilla att få tips på kläder, inredning etc som passar skolbarn.

  Sofia: Stort tack för fina ord och feedback! Vi skall ta tag i barnens rum på allvar framöver, så då blir det säkerligen mer sådant här också. Jag tar till mig att fler vill se barnrelaterade saker. Jag vet att jag körde med fyrtal i barnnyheter eller något liknande. Kanske värt att tänka på igen? //W

 5. STORT GRATTIS ! . Nästan 2000 dagar av tankar och inspiration levererade i en snygg förpackning som vi alla läsare varje dag ser fram emot att öppna!

  Skulle vilja ge dig en skylt med texten “Queen of good taste” !

  Carina

  Carina: Haha! En sådan skylt skulle väl vara galant 😉 //W

 6. Grattis till bloggen och stort tack till dig! För år av inspiration och trevlig läsning, vackra bilder och saker som skapar habegär och tänkvärda ord. Ser fram emot mer!

 7. Hurra! Grattis till fem år med bloggen! (Och jösses vad tiden går:) Ser fram emot varje nytt inlägg från dig och älskar all inspiration du ger med dina texter och fina bilder. Kram

 8. Grattis!! Hoppas att du fortsätter fem år till..eller föresten femtio! jag följer och inspireras mycket av dina fina inlägg och bilder.Själv inväntar jag 5 månaders dagen….och tack för fina ord hos mig! 🙂

 9. Grattis på 5-års dagen!Du är verkligen en bloggveteran nu med 5 års jubileum!Jag tror att jag följt din blogg i ca 3 år och har stor glädje av dina fina inlägg och fantastiska bilder. Du är verkligen en duktig fotograf!Vårstormiga hälsningarBritta

 10. Grattis! Jag läser allt du skriver, gillar särskilt när du skriver om känslor (typ när du bråkat med dina barn) (knasigt att gilla sånt men man känner väl igen sig 😛 )trädgård och träningspepp.

  Helena: Träningspepp hoppas jag att det blir lite mera nu efter sjukdomar och lång vinter. Trädgård kommer också starkt. Bråk med barnen – tja, det är liksom en del i det hela det med 🙂 //W

 11. Grattis på 5 årsdagen. Jag har följt din blogg sedan Living by W och därmed längre än jag själv bloggat. Kanske nästan från början till och med. Jag gillar din blogg och dina tips som ofta ligger i linje med min egen smak (fast min blogg handlar mest om landet där annan stil råder) Dina film, musik, bok och vardagsreflektioner och din familj är alltid kul att se. Dessutom bor det en estetisk fotograf i dig – vilket syns mer och mer. nu när jag själv ska bli mor ser jag fram emot dina klädtips och så för de mindre ännu mer.

  Solåkra: Stort tack för fina ord! Det känns speciellt med någon som varit med från början och som sedan följt. Och varmt lycka till! //W

 12. Grattis på femårsdagen! Vilken grej att du har bloggat i fem hela år… där ligger jag i lä =)Jag vill säga att din blogg är en av mina favoriter, du skriver så otroligt bra och fint vilket inte går att finna på så många andra bloggar, dina foton är alltid snygga och tilltalande samt så har du alltid hög kvalitet på alla dina inlägg innehållsmässigt, det känns så otroligt genomtänkt och proffsigt. Din blogg är som ett lyxigt magasin =)Så, det vara några ord från mig till dig på fem-årsdagen!Kram Anna

 13. Gratulerar på femårsdagen! Jag kan bara hålla med allt det som skrivits tidigare – din blogg är toppen! Tack för all fin inspiration!

 14. Grattis!Är det verkligen så länge sedan!Oj,Jag minns det som igår. Du och Frida (Trendenser) öppnade en ny värld för mig med era bloggar.Fortsätt i samma härliga stil!/Sara

 15. GRATTIS på 5-årsdagen!!Jag ser framemot fler inlägg, och som jag skrivit förr sågillar jag din stilsäkra proffsiga mix av saker jag gillar :)/Anna-Malin

 16. Du som är ett Frankfreak precis som jag borde ta och spana in Svenskt Tenns härliga eftermiddagsföredrag som dom har på agendan nu i vår. Själv gick jag Svenskt Tenn Akademi för ca fem år sen och det är otroligt inspirerande. Ett litet torsdagstips bara. Trevlig helg önskar Pållan

  Pållan: Jag har sett att de annonserar om dem. Det skulle vara riktigt skoj att gå på. Trevlig helg till dig med! //W

 17. Fem år!! Det är ju jätte-länge. Hurra för dig och din fin-fina blogg!! Och vad kul att du skev om Joel W. Jag har arbetat med honom och han är så super-proffsig att man blir helt matt. Verkligen. Du missar väl inte ”Kennedys” på SVT1, lördag kl 21.00? Lär vara kostym-byte på Katie Holmes utan dess like. Ögongodis, jag är ensam hemma och laddad. GRATTIS-Kram Anna

 18. Stort Grattis på 5 års dagen, häftigt att du hållt på så länge…. Jag har själv precis startat min blogg. De är ju grymt kulFortsatt Lycka till!

 19. Ett stort GRATTIS Weronica och tack för all inspiration och glädje du skänker oss alla med din fantastiska blogg. Sann vardagslyx! :)Lycka till i fortsättningen!Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *