Lite vår på tavellisterna

14tavellistblogg.jpg

Min senaste installation på tavellisterna har, med vissa modifieringar med julrelaterade saker, hängt med länge nu. Vissa svartvita grafiska favoriter står tryggt i hörnen, men i går kväll fick jag nog av det grå som stått där hela långa vintern. Jag är förmodligen inte ensam om att vilja ha grönt nu :)?!

14tavellistbloggtext.jpg

Terapiplock kallas sådant här. Jag har grav plantskoleabstinens och saknar färska blommor här hemma, för de är det nämligen uteslutande jag själv som köper – host, host. Förhoppningsvis kommer vi i väg i helgen och kan frossa i lite tidiga vårblommor. Så less på det grå och blåsiga. Lite springfling tack!

signature

5 comments

  1. Grönt=SköntTänk att omslag på böcker kan bli som fina tavlor. Jag gillar ditt terapiplock som du gör. Ditt fina sidobord framförallt, men det här var väldigt fint. Allt som är fint för ögat är bra för själen.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *