Den andra söndagen i april

14sondagblogg.jpg

Ihopfösande av lite grejer på köksbänken. Löksoppa. Planteringstankar. Vatten till sticklingarna. Frestande utemöbler i annonsblad från morgontidningarna. Den första lilla hästhoven (jodå, jag lider mig genom femteklassarna på lördagar….). Påsklängtan. Gult är vårfint. Underhåller min inre anglofil med damer. En fin helg – en FRISK helg – den första på urlänge. Det om något är värt att känna glädje inför.

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

6 comments

  1. Vilken underbar bild med precis de färger jag längtar efter just nu – gult, grönt o rosa. Love it! Härligt att ni äntligen är friska, att vara sjuk är ingen höjdare. Fin söndag!

  2. Verkar som om du haft en kreativ dag! (Ibland räcker det ju att vara kreativ i tanken, man kan ta det lugnt rent fysiskt och slappa på rätt bra ändå tycker jag – Särskilt på söndagar;) //Petronella

  3. Åh, hade nästan glömt hur snygga de gula elefanterna är! Det får bli en lunchsväng till Nybrogatan i morgon. Vad tyckte du om The Kennedys? Jag är fast och inser att jag redan kollat in SVT play och repristider för att säkra upp framtida avsnitt. Och på tal om garderob vilka klänningar i dagens GG, för att inte tala om vackra halsband. Tack för tips om säsongstart, detta är andra gången du påminner mig. Kram Anna

  4. Roligt att ni är friska, och vilken fin bild från söndagen hos er. Såg för ngr veckor sen underbara små värmehuvor till äggen i påsk, i dom mest fantastiska tygerna – såklart hos Svenskt Tenn. Hmm, jag syr inte såå bra, så habegär,Malin

  5. Vilken härligt solig söndagsbild. 🙂 Kan inte låta bli att le när jag ser annonsbladet. Någon hade stoppat 8 ex av samma bilaga i min tidning…jag undrar om det är ett tecken (nya trädgårdsmöbler ska införskaffas i vår). Ha en skön och frisk vecka! Kram Karin

  6. Härlig bild från en härlig helg! dom gula elefanterna har väl aldrig känts hetare…. Skönt att slippa sjukstuga, ha en fin vecka! Kika gärna in på min nystartade blogg. emmaskakel.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.