Påskafton

16paskaftonblogg.jpg

Vilken fantastisk påskhelg vi har! Det är bara att passa på och njuta så länge det varar. Här vankas påskbord framåt kvällen. Jag skall fixa tårtan, innan det blir en stund i solen igen. Ännu vitare blir det på baksidan, då utbyggnaden äntligen skall få färg på sig. Ljuva, ljuva vår! Ha en riktigt fin påskafton!

16paskafton1blogg.jpg

signature

9 comments

 1. Vackert vitt! Snyggt med fjädrarna i körsbären!Och så blir jag grön av avund över ert entréparti… en stenlagd gång är nästintill en våt dröm när man går såhär i trädgårdstankar… :-)Glad påskafton!

 2. Vilken fantastisk entré ni har! Så fint med vitt. När vi kommer till Fjälbacka (där vi vistas på somrarna) så går jag runt bland de vita husen och njuter av hur fina de är och funderar på om vi borde måla om vårt till vitt när vi kommer hem…Ha en fin påskafton!

 3. Vad är det för ett behändigt litet träd? Är det körsbär som Mrs. b säger?

  Vi går i trädtankar nu. Två plommonträd har vi bestämt och ett körsbär. Man kan säga att vi har mognat med den tanken ett bra tag nu 😉

  Fortsatt trevlig påsk på dig!

  Liselotte: Klotkörsbär som man köper med ympad stam så att man från början vet hur hög den kommer att bli. De är jättefina – när de växer på sig lite 🙂 Plommonträd skall vi få ned i år är det tänkt. Just nu sitter jag och scannar massor av trädgårdsböcker och har googlar på bland annat en vit Klematis. Det är sannerligen trädgårdstider :)//W

 4. Ja, visst är det makalöst med det vackra, varma vädret! För första gången jag kan minnas satt vi ute och åt påskaftonsmiddag – och då var det alltså framåt kvällningen! Nu är visserligen påsken sen i år men den får gärna var sen varje år för mig, jättehärligt! Idag blir det mera påskbord med andra halvan av familjen och förhoppningsvis blir det lika varmt och skönt som i går.

 5. Hej! Vilken trevlig blogg du har med massor av roliga idéer, inspiration och fina bilder. Vilket underbart hus ni har, så fint!!! Vi har gått i hustankar – har kikat på hus som påminner om ert men av någon anledning valde vi att avvakta, men oj vad sugen man blir på att samla ihop hustankarna igen när man kikar igenom dina fina bilder på ert hus :)Ha en fortsatt fin dag! kram Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *