Påskdagen

16sondag.jpg16sondag2blogg.jpg16sondag4blogg.jpg16sondag1blogg.jpg

I dag har vi varit nere på besök hos barnens farfar och farmor. Jag roade mig bland annat med att ströva runt i idylliska hagar och plocka vitsippor. Det är fantastiskt vackert allt det vita. Sedan tittade jag i förråden efter saker att använda på min innergård. Någons skräp, någon annans skatt i vanlig ordning. Jag vill ha en gammeldags charm här med lite slitet till vårt nya hus för att få en annan känsla. Vi har massor av olika uteprojekt, så innergården är inte prioriterad när det gäller plånboken. Vilken tur då att jag fann fina patinerade lerkrukor, sockerlådor, gamla trådkorgar, järnkrukor, en gammal bänk som skall målas och någon zinkhink. Jag tycker mycket om denna känsla just här. Vi tog också med oss gamla störar som vi funderar på att plantera humle vid. En fin påskdag har vi haft – hoppas att ni också har haft det riktigt bra!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

signature

18 comments

  1. Så vackert. Jag gillar trådkorgarna massor, är de lite rostiga mån tro? Det är så fint med gröna växter i/på trälådor, extra fint till erat vita hus! Idag har jag kikat lite i svärmors gömmor, jag fann massor med vackra gamla spetsar, nu ligger de här hemma =)Ha en fortsatt fin påsk.Kram Anna

  2. Patinerat=vackert! Vilka fynd! Kan tänka mig att du var nöjd efter den genomgången.Och så söta killen & tjejen där på fina bänken.

  3. Alla fynden hade den rätta känslan !. Glada barn på den vackert gröna bänken var också roligt att se . Fortsatt trevlig trädgårdspåsk måndag med hjälp av de fina fynden!Carina

  4. Men, vilka fynd! När jag rotar i mina föräldrars bodar hittar jag inte några sådana här skatter. 🙂 Dina foton är vackra som vanligt. Tack för detta ögongodis!

  5. Alla: Fynd, fynd, fynd 🙂 Rostiga är trådkorgarna, vilket gör att jag gillar dem ännu mera. Den vita möbeln är inte en Grythyttan, men väl en vintage från femtiotalet som också kommer från förråden hos mina svärföräldrar. I ganska skraltigt skick, men med ett lager färg på, så gungar de ett tag till. Tack för alla fina kommentarer! //W

  6. Alla dessa gamla trälådor, det är så fint att se att de hittar massvis med nya arbetsuppgifter. 🙂 Här hemma finns en sockerlåda med diverse packmaterial i och ett par rejält patinerade Persil- (tvättmedel) -lådor, som döljer några moderna (fula) tvättmedelsförpackningar.Rosten, ja, den tycker jag är lite som grädden på moset i täppan, det rostbruna mot det skirt gröna är en så snygg kombination. Och så lite glada barn på det! – blir väl som strösseln uppepå grädden då… :)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *