Annandag påsk

17mandagblogg.jpg

Ja ni, vad säger vi om denna påskhelg? Den har helt enkelt varit galant. Vilken sagolik timing mellan sol och ledighet. I dag är det aningen svalare här och det kanske är tur med tanke på att i morgon är det en alldeles vanlig dag med gympapåsar och läxor igen, utan pastelliga marsipanägg. Jag har hållt till en del på innergården i dag. Tanken där är dock att den skall ge skugga under stekande sommardagar, så än är det lite kyligt att sitta ned där och fika. Men barnen har målat bänk och jag har planterat. Blomsteraffärerna var aningen utplockade i dag vid en snabb koll, men jag fann en del buxbomsfynd. Jag kan liksom inte få nog där. Sedan har det blivit en hel del tidningsbläddrande – bland annat i nya Country Life från Sköna Hem som kom precis innan helgen. Trevlig, flott och lätt att återkomma till. Läsrekommendation på den. Här suger vi ut det sista av påsken med grillning i kväll. En fin avslutning på helgen!

signature

5 comments

  1. Låter och ser ut som om ni haft en underbar helg!Åh, så fint ni ser ut att ha det. Lite avis på alla era fina plank. Önskar att vi någon gång tog tag i det där “plank-projektet”…Ha en fin vecka. Här har de ledigt en dag till från skola/dagis så vi kör en extra latdag.Kram Sofia

  2. Låter himla trevligt!Vädret har varit toppen i Danmark också, kan knappt tro att vi fick det så bra! Det kan vara skillnaden mellan katastrof och succé..! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *