Odlingsbänk

18hasselfors.jpg

Blomsterlandet annonserar om förmånligt pris på Hasselfors odlingsbänk på ben. Jag blir grymt sugen på att ha några stycken på vårt trädäck – kanske i laserat skick innanför planket som syntes i går (tusen tack för alla förslag där). I år vill jag ha närmare till kryddorna. Jag vill även få upp planteringarna lite så att vi kan se dem mer inifrån. Jag gillar även att det ingår en liten spalje så att man kan arbeta i olika nivåer. Någon som kollat in dessa? Det gäller månne att man riggar med ett extra lager lecakulor i botten för avrinningen av regnvatten torde vara abret här eller? Kom gärna med input!

Och jodå, man får lov att hålla trädgårdsfanan högt även när det har snöat massor denna majdag. Tänk så magiska de där flingorna är när det vankas vinter. Inte så mycket denna gång dock.

Bild från Hasselfors Garden.

signature

11 comments

  1. Åh ursnygg, vill också ha… Hos mej hade den nog laserats grå, eller fått va som den är fast jag hade lackat benen vita.Vi hoppas på vår o värme till helgen igen.Ha en toppendag!

  2. Åh, du kan då inspirera! Jag åkte och köpte en direkt 🙂 haha! Galet fin. Så nu väntar jag på värmen och helgen så jag kan montera den och plantera. Den kommer tjänstgöra som insyndsskydd… till vi kommer till skott och bygger ett plank. Tack för tipset! 🙂

  3. Toppen! Har köpt en redan.Stor,rymmer mer än 50 liter jord.Har satt pelargon,gladiolius,örtkryddor och sått sallad.Den är snygg och lättplacerad.Mitt bästa köp hittills i år,helt klart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *