Sensommarkväll

 

Några kräftor har det inte blivit för vår del ännu i år. För min del kan det gärna bero – jag är ingen kräftätare av rang – men min käre make sörplar och står i dessa tider. Svenskt Tenn bjuder på en fin dukning i det rödas tecken. Snyggt med krondillen i ekollonvaserna. Bild från Svenskt Tenn på FB.

Vi kör andra skaldjur här i dag i form av räkor som kröner en enkel favorit som jag först tipsades om av Helena. Barnen säger blä dock, men äter på andra håll i dag. Recept finns hos Recept.nu. Fotografi: Martin Skredsvik.

Det vankas en fin sensommarkväll igen. Bäst att passa på! Trevlig kväll!

signature

7 comments

  1. Mums pastan lät god.\nNej i bland passar inte vuxensmaken barnamunnar.\nBra att ta tillvara på just de tillfällena då de inte är hemma.\nKram Lina

  2. Linruz: Ja, skönt att slippa gnöl och gnäll ibland om vilken hemsk mat som serveras ;)\n\nMalin: Tack! Det blev en fin kväll i solen. Iskallt när den gick ner dock. Det märks att det är sensommar nu. Jag kan också campera på ST 🙂 \n\nTherese: Vi tackar så mycket för att få ha ätit vår räkpasta i lugn och ro 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *