Färger

 

Här har vi stundtals haft en fin sensommareftermiddag. Om man satte sig mitt i solen och pressade med sin temugg så var det riktigt varmt. Fjärilarna flockas runt verbenan och bildar min aktuella färginspiration just precis nu.

För har man börjat knyta så kan man ju liksom inte bara sluta. Jag bläddrar bland annat i Allt om Trädgårds tidning Fixa Höst. Sommartidningen var sådär tyckte jag, men höstupplagan är riktigt bra med afternoon tea på flådig veranda, höstplanteringar, dalior, kransar, gummistövlar och äpplen. Sådär när hösten är som snyggast. Och i den versionen är det ganska trevligt att tänka på den. Hösten.

signature

11 comments

  1. Vilka vackra färger också:)) Jag önskar mig med ett knyt arband, vi får se om det hinns med eller man kanske kan beställa ett av dig;))\r\n\r\nTack för tidigare middagstips, den där tiden med matlistor hit och dit är ju här nu!\r\n\r\nKRAM\r\n\r\n

  2. Mia: Ja, nu gäller det att tagga igång med vardagsmatlagning. Jag skall försöka ha med något recept i kategorin varje vecka på bloggen. Möjligen blir det av då 🙂 Dagboken är på gång. Jag känner mig fortfarande lite eländig emellanåt och orkar inte riktigt med fullt ut än. Men den kommer igen! Det kändes bra att ha en liten uncut version av bloggen. More to come med andra ord!

  3. Så vacker den är verbenan. Det är i tider som dessa jag önskar att jag hade en trädgård full av blommor som jag kunde ta in. I naturen finns det dåligt av den varan just nu. Tur att mamma ha en stor trädgård som det går att ta ur när man är där. :)\n\nFin kväll Weroica!\n\nKram Maria

  4. så vacker den är! Jag skall nu få gröna fingrar eftersom jag har köpt mig en kollonilott i år. Men det är mycket att lära när man inget kan från början.\r\n\r\nMen du verkar ha gröna fingrar. Kanske kan du lära mig, hihihi…. Här finner jag ofta fina blommor!\r\n\r\nkram CC

  5. Alltså det där armbandet har ju alla mina favoritfärger för hösten!! Kan du inte tänka dig att sälja det?? Du kanske kan ha en utlottning med armband? Vore kul. \r\n\r\nJätteverbenan är underbart vacker! \r\n\r\nHoppas du mår bättre nu!\r\nKram\r\nSandra

  6. Tack för era fina kommentarer! Snygghöst till oss alla önskas :)\n\nSandra: Får fundera på det. Kanske kul med en utlottning så att jag har någonstans att göra av alla mina armband 😉 Tack, äntligen börjar medicinen kicka in ordentligt! Kram

  7. Jag måste bara få säga att jag gillar första bilden massor! Den skulle passa som en uppförstorad canvastavla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *