Nytt i Morrisrummet

 

Jag skrev om idén i vintras, bland annat utifrån den här bilden. Och nu har min bästa pappa hjälpt mig att förverkliga tanken om en tidskriftsförvaring på hjul, så att alla högar får lite luft under sig. Det är en enkel konstruktion med trärena plankor samt hjul (några låsbara) från byggmarknaden. Jag funderade först på att måla den, men för nu gillar jag den precis som den är. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att hålla på och piffa lite i går kväll med taxen Hugo, några fina böcker och en loppisfyndad brun glasburk med monsterablad i. Min gröna koja har varit lite styvmoderligt behandlad när blickarna har riktats mot andra projekt i huset och ute, men nu fick jag lust att greja bland pilbladen igen. Jag har bland annat en stor bokhylla att organisera. Skojigare att piffa på ny bänk då :). Fin måndag!

signature

18 comments

  1. Så jätte, jätte fint! Gillar att bänken är i trä, fint att få upp magasinen lite.\n\nOch tänk, Hugo bor hos mig också och även i kombination med loppisfyndad brun flaska! :)\nhttp://annixen.blogspot.com/2011/08/loppisfynd-3.html

  2. den där tapeten är så snygg!\r\nÄr det Ribba du har runt Hugo? Måste ju med inferskaffa några ;-)\r\nBy the way…fick lämna tillbaka den fina gröna klänningen,\r\nPassade ICKE på mig ,tyvärr

  3. Så snyggt det blev! Jag minns när du skrev om \”rullbänken\”. Ser ut att passa mycket bra där!\nHär hemma är tidningar ett ständigt problem… förvaringen alltså.\nHugo såg också ut att trivas fint!

  4. Inspirationstavlan är tillverkad av MDF – var det inte nej, pappa ringde och rättade mig, det skall vara en porös träfiberplatta – som fodrats med vadd och klätts med tyg av en tapetserarverkstad.\n\nMåtten på tavlan är 1,2 m gånger 1,4 m.\n\nFärgkorten kommer från en box med vykort från Pantone.\n\nRamen till taxen är inköpt på Åhléns. Det är en 30*40 ram med passpartout som passar en A4. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *