Den första frosten

 

Så slog den till i helgen. Den första frosten, Jag tog in alla små chokladblommor och bär nu med mig en liten doftande vas dit jag sitter. Mannen bar in massor med ved. Jag älskar ved. Doften av den. Och så är den så vacker att bara ha liggande framme.

Projektmänniska som jag är, så har jag fastnat där i Annas rum. Tack för all respons. Det lär bli mer i frågan framöver här på bloggen. Vi har redan flyttat runt lite och fått ett helt annat rum. Ibland räcker det att vrida och vända för att få nya perspektiv – alla saker behöver inte på något vis bli nya bara för att. Anna är hästtjej och som av en händelse publicerar IKEA:s Livet Hemma idag ett inlägg där det syns en tapet som jag tittat lite på för att eventuellt göra något kul av. Det finns även många fina grejer på Etsy med temat – bland annat dessa blad som jag fann via It´s a House. Tankesmedjan pågår för fullt. More to come :)!

Ha en fin måndagskväll!

signature

10 comments

  1. Vad spännande det ska bli att följa ditt \”projekt\”. Vi har ju lika gamla tjejer och visst hände det något med dem då de blev tio. Inte så \”små\” längre. Eller pendlar mellan liten och stor kanske man kan säga.\n\nJag älskar ved! Vi har ingen kamin i vårt hus. Ännu. När vi är klara med ett rum i källare så kommer det bli nästa projekt. Som jag väntar! Men, man kanske kan ta in ved redan nu ändå 😉

  2. Såg också hästtapeten och gillade den även om jag inte behöver en sån just nu i hemmet. Hade varit jätte fin i ett tjejrum :)\nHärligt med höst och särskilt om man har en kamin man kan elda i (som vi tyvärr inte har än…).\n\nMå så gott!\n\n//Johanna

  3. Anna har tur, som har en mamma med full koll på hela inredningsvärlden. Och det är klart att det är Sandbergs som ska lyckas göra en snygg hästtapet. Toppen!\n\nLycka till och elda på i kaminen. :)\n\nKram kram.\nLina

  4. Det är så vackert med björkved. Finns inget bättre än att göra eld i spisen/kaminen då det blir kyligt ute!\nDu har en vacker blogg och jag inspireras mycket av den! Tack!\nSofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *