Greyish

 

Det brukar vara samma sak varje år efter alla färgsprakande pumpor och höstlöv. Inspirationsmässigt drar jag mig åt de lite mer vilsamma neutralerna i nyanser av grått. Man borde möjligen tänka colour me happy när november närmar sig, men för mig blir det en tid att gå tillbaka i intrycken för att sedan köra fullt ut igen när våren närmar sig. Med detta inte sagt att jag har avfärdat hösten ännu. Ack nej. Vi har strålande sol här i dag och buskarna riktigt glöder. Men när jag bläddrar här inne och spinner planer, då är det andra toner som dominerar.

Jag tänker bland annat på en tavelvägg i sovrummet. Tejpande i all ära, men lite glas framför reflekterar ljus så fint. Några tryck av akvareller av Mats Gustafson från senaste Rodeo blir det säkerligen. De är så vansinnigt vackra tycker jag. Sedan min favorit Less is More av Douglas Wilson som jag köpte från Keep Calm Gallery för några år sedan. Jag blir glad av en av mina favoritbloggare som är med i senaste Residence. Det är ett så fint och inspirerande personporträtt av Annaleena som även finns att läsa på webben. Som en hommage, eller som en vinkning i bloggosfären, inkluderar jag även Monika av Martin Nicolausson i min tänkta tavelvägg. När Annaleena visade den föll jag. Ungefär så tänker jag denna lördag. Hoppas att även ni har en fin dag!

signature

6 comments

  1. Så sköna lugna skalor! Har inte hunnit bläddra i tidningen ännu, men instämmer – när jag såg Monika hos Annaleena blev jag också mycket förtjust! Men så var den ju inte så billig och då krävs det viss fundering. Tills nu – såg precis kommentaren ovan, iväg och mätte med måttband, och – där satt den :-)\nTrevlig helg!

  2. Vackert med grått. Jag är nog lite som du, även om min oktober mood-board säger något annat. Inne är det lugna färger som gäller trots om jag älskar alla färgerna där ute. Det vore kul om du hänger på utmaningen. Första bilden idag (eller de närmsta dagarna) och därefter sista helgen i varje månad.\n\nDet kommer bli en väldigt fin tavelvägg inne i sovrummet! Skön söndag!

  3. Mrs b: Ja, där satt den för min del också 🙂 Jag trodde inte riktigt mina ögon när jag fann just den där bland erbjudandena, men ibland har man tur! Så fina väggar vi kommer att få. Hoppas att du får en fin avslutning på helgen!\n\nKarin: För skoj för att avstå som sagt – tack för inspiration till kreativitet denna söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *