Storsele

 

Jo, nu har även vi en Storsele här hemma. Det krävdes en dyna, ett fårskinn och en kudde för att jag skulle få till komforten i den fina formen. Jag hade en fåtölj där i hörnet av mitt arbetsrum ett tag, men den fick flytta till ett annat ställe. Sedan dess har det varit lite tomt. Men nu är ordningen återställd. I arbetsrummet är det fokus på datorn, men jag gillar att ha en plats där man kan göra andra saker än bara fastna framför skärmen. Ett nytt ställe att hamstra tidskrifter vid naturligtvis och sippa te och lysa upp med en ljusängel. Inte helt fel. 

I dagboken i dag kör jag "behind the scenes" från när jag tog bilden. Kika gärna in för att se vägen till det slutgiltiga fotografiet som hamnade här på bloggen.

17 comments

  1. Finfint! Inte bara fåtöljen förstås, utan allt!\nJag önskar jag hade en hörna för den, men har inte hittat någon hemma än. Tyckte den kändes förvånansvärt skön (en kort provsittning i alla fall) även utan tillbehör. Kan tänka mig den är ännu skönare tillsammans med ett fårskinn.\n

  2. Finfint! Jag gillar verkligen Storsele men det var inte populärt hos min man, ibland är det inte lika kul att han är intresserad av inredning…Och din vackra tapet, åh vad Morris kunde! Vilken vacker bild du fått till, jag vill också ha en sån hörna : )\nMalin

  3. Sorsele är så fin och passar ju perfekt i din mysiga lövkoja! Önskar er många fina stunder ihop.\nOch tack för att du delar med dig av ditt arbete, intressant och inspirerande!\n\nKram.

  4. Vad kul det var att få läsa dagboken! Jättesnygt! Sorsele ska snart hitta in hos mig hoppas jag. Men har inte helt bestämt än var jag vill ha den…

  5. Så fint det blev ! Äntligen börjar vi som diggar stolen få till komforten också. Amen är det är det inte härligt galet att få lägga ner lite lite av sin själ i jakten på den perfekta bilden. Galenskap skulle min man säga , och sanslöst kreativt i min värld …skulle gärna leva lite mer i din värld , slippa fäktandes pirater och kelsjuka katter varje gång jag plockar fram kameran!

  6. Hej!\nVilken härlig blogg jag klickat mig fram till. Jag älskar tavlan med hunden med hatt. Vad har du fått tag i den? \n

  7. Kakan: Det är en Lisa Bengtsson-tax. Jag har köpt min från Inreda.com.\n\nTusen tack för alla fina kommentarer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.