Det gröna

 

 

Detta var dagen då jag började tänka grönt igen. Anledningen är de Österlenska trädgårdarna på televisionen i kväll – SVT Play här. Det var inte så himla mycket nytt under solen – Vingård och Englander har man ju sett förr – men den gröna blicken kom tillbaka för min del. Snart dags för pelargonerna i garaget att komma in. Man kanske skulle försöka sig på lite mer frösådd i år. Och jag skall nog ta med mig min trave med Trädgårdsliv upp till sängkanten. Det känns inte så lite hoppfullt att tänka på allt som komma skall.

signature

9 comments

  1. Precis klivit ur ett mörkt sovrum med lååångsam läggning av Philip : ) slutade gnissla tänder efter ett tag när jag insåg att SVT Play faktiskt finns! Det har varit nedräkning till Österlenska trädgårdarna den här veckan för min del, må så gott och förresten vad tycker du om den franske löjtnantens kvinna?Malin

  2. Malin: Bara att frossa på Play ja. Och jag har min man att tacka för att jag bänkade mig. Har dålig koll på TV-tider känner jag 🙂 Den franske löjtnantens kvinna är min senaste bokpassion. Jag blev förälskad i den helt enkelt. Nu inväntar jag filmen från Discshop som jag skall avnjuta i helgen. Allt gott till dig med, Malin! //W

  3. Karina: Nej jösses nej. När man ser sådant där så vill man flytta ner omedelbart. I alla fall ha en sådan där stenbelagd innergård som jag alltid har drömt om. Jag får lov att fortsätta på min lilla i vår här ute i nybyggarlandet 🙂

  4. Va lustigt! Utan att ha sett det där programmet, så vandrade mina tankar i väg till vår trädgård på landet. Kom just på att jag aldrig satte några lökar i höstas, som jag hade planerat (skyller på min lilla baby-bubbla;) och funderar nu på hur jag kan förgylla trädgården i vår. Våren känns ju alltid lite extra hoppfull då tulpaner och pärlhyacinter börjar titta upp:)

  5. Tina: Kul! Och det kommer väl säkerligen mera när årstiden ändras 🙂 KramJosefin: Tack snälla! Fin helg!Sophie: Bebisbubblor kan göra sådant med en. Och det höll på att bli ren lathet i mitt fall 🙂 Köpte lökar för halva priset när säsongen nästan var slut. Men vi petade i och det skall bli skoj att se om de behagar komma upp :)Malin: Lyckos dig som har lite närmare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *