Söndagen den 25 mars

 

 

 

Det hela hade sin peak redan i fredags. Vädret. Detta ack så kära samtalsämne när det vankas varmare tider. Vi hade sommarkänning här ett tag då. Man blir helt rusig. Såklart. I går började det att blåsa. Och i dag stavar vi iskalla nordanvindar. Men några penséer måste man ha nu när hoppet liksom är tänt. Mina favoriter är de vita minipenséerna med en liten gul prick. 

 

 

Vi laddar väl för en och annan våffla i eftermiddag också, efter lite plantering.

Ha en riktigt fin söndag!

 

 

UPDATE: Jodå, vinden vände lite och det blev en riktigt fin eftermiddag när man satt och pressade i en solstol mot en husvägg. Blädder i nya trädgårdsböcker. Och planer inför ny rabatt. Maken ser oroligt på mig gällande grävjobb. Jag ser bara stora prunknande rosenbuskar – såklart.

signature

5 comments

  1. Hej Veronica! Jag flyttade till hus i slutet på sommaren förra året så nu ska det bli spännande att se vad trädgården har att erbjuda i vår!Nu kan jag även hitta inspriation från dina trädgårdstips som jag redan har gjort har gjort med dina inredningstips (tack).Tänkte höra vad du har köpt dina fina krukor som är på bilden och om du har tips på vart man kan kolla efter utomhuskrukor?Hälsningar Sara

  2. Christina: Det är något visst med de första :)Creando: Säger du det 😉 Våra idéer som är så himla bra!Sara: Så kul med första trädgårdssäsongen – du har mycket roligt framför dig! Just krukorna på bilden är riktiga budgetfynd som vi köpte för 70 % på Rusta i slutet på sommaren. Utekrukor är dyra, så jag brukar passa på att fynda när de säljs ut framåt hösten. Vi har t ex fyndat svarta baskrukor som tål frost på K-Rauta för halva priset. Sedan har jag lerkrukor från Gränsfors, fin betong från Skulpturfabriken, gammal Zink, gummikrukor från Rusta – tja allt möjligt faktiskt. Man får hålla ögonen öppna på lite oväntade ställen. Lycka till med trädgården! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *