Pompom

 

 

 

Jodå, nu har Pompomsen nått även till vårt hus. Vi har varit på gång ett tag, men inte kommit till skott. Många viker själva – bland annat Helena och Sofia. Jag kan ju måhända skylla på att jag inte har funnit så fina silkespapper. Det är väl en del av sanningen. Den andra är väl som vanligt att mitt förtroende för mig själv och DIY går aningen i vågor. Så denna gång blev det ett färdigt kit. Tro nu inte för den sakens skull att jag förstod mig på det hela trots färdigvikta linjer. Jag fick, via Helena, vända mig till denna instruktionsvideo. Då fick jag till en fluffig boll till slut :). Den första hamnade på Annas vägg. Hon ville gärna fästa i taket, men det känns ju sådär att göra åverkan där. Några tips på att få upp dem så där snyggt svävande? För nu en fluffboll över Annas säng. Fint nog så.

 

Bild: Miss Étoile/Inreda.com

signature

9 comments

  1. Lisa: Man blir faktiskt lite glad av detta fluff :)lilla.u: Japp, det är Happy Lights från Darling Things. Finaste ljusslingan tycker jag. Solen är på g, så vi hoppas att den anländer till em. Det samma!Emmy: Fiskelina säger du – tål att tänkas på. Tack för tips!

  2. Hej! Jag hittade din blogg genom Mokkasin och ville bara stanna till och säga hej, fin blogg och tack för att jag fick titta in i ditt fina hem – hit kommer jag gärna fler ggr och hämtar inspiration 🙂 dina bilder ger mig cravings efter en riktigt bra kamera, ha ha!ha en fin måndag,/Mimmie

  3. Härligt! Vad fin den blev!!Jag försökte mig på att göra en häromsistens, vet inte om det var mitt handlag eller det supertunna silkespappret, men det gick inget vidare, pappret gick lite sönder och den såg ut som en skrynklig kattleksak.. Men nu blir jag sugen på ett nytt försök :-)!

  4. Dom är ju alldeles ljuvliga, alla pompoms som florerar just nu. Ser ut att passa fint där! Kan tänka mig att Anna är glad över sitt fina "nya" rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *