11 comments

  1. Fina bilder, man blir glad av pastell och fluff! Du har ofta värk, stackars dig! Har utredningarna lett till någon diagnos? Hoppas du mår bättre snart!

  2. Ulrika: :)Sofia: Tack, den behövde jag i dag!Sofia: Tack!Johanna: Tack för dina kloka tankar! Jag valde att ta bort lite av det jag skrev i inlägget och mitt svar här för det kändes väldigt personligt på ett sätt som kom lite för nära när jag läste nu. Men jag sparar ditt råd och griper an problemet från olika håll. Tack! //W

  3. Ibland blir svaren självklara . Man blir ganska grå i sinnet av värk. En dag i taget och ibland lura sig med lite fluff – andra dagar går det inte alls . Men det gäller att aldrig låta de gråa onda få all kontroll. Hoppas du imorgon mår lite bättre.Kram Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *