30 april

 

Det ser ut att bli ännu en fin dag. Jag siktar på trädgård, sekatör och annat i den genren innan det blir eld i kväll. Nu känns det faktiskt som om vintern rasat ut. äntligen. Trevlig Valborg!

7 comments

  1. Fint väder här med (Sthlm-trakten) och här blir det också trädgårds-sysslor, ta bort perennskrufset och ge sig på det första ogräset innan det växer till, plantera lite penséer och så sätta sig i de nyframtagna trädgårdsstolarna och fika i solen… ljuvligt! Trevlig Valborg till dig med!

  2. Ja nu är det äntligen vår! Här är det också trädgårdsarbete-vi har precis skyfflat in ett släp med väggrus och ett släp matjord.Fin Valborg!

  3. Och en trevlig valborg till dig! Här har vi nyss haft picnic i trädgården och ikväll blir det grill hos några bästa vänner (kan man ha för många sådana liksom?). Stor kram och lycka till med påtet i din fina trädgård.

  4. Ja, i år är det inte bara Lunds studentkår som sjungen vintern rasar. Det har verkligen hänt. Härliga våren är här. Och vad vi njuter. Dubbel njutning i det här huset. Vår och bebis. Nästan för mycket glädje!Tack för gulliga hälsningar inne hos mig, det värmer mycket. Som solen. Ha en underbar Valborg! Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.