Fägring

 Det blir mycket trädgård nu. Fokus riktas utåt, istället för att fundera över hur det ser ut inne. Vi borde göra det, eftersom det är rörigt värre, men när solen visar sig är det ju så mycket skojigare att titta ut. Och det är ju den stora tjusningen med säsonger. Allt går i vågor. Ombyte förnöjer. Den 23:e oktober satte vi tulpanlökar. Jag vet eftersom jag fann detta i arkivet. Vi gjorde en sådan där punktinsats med halva priset-lökar precis i sista stund.

 

 

Nu är jag himla glad över att det blev av. För intill vår ligusterhäck har vi en hel rad med vita skönheter. Våra första tulpaner ute. Vi planterade några vårt första år, men de kom aldrig upp. Och jag trodde kanske inte att tulpaner var så viktiga för mig. Man frossar ju liksom betydligt tidigare inne. Men nu vet jag. Att jag tycker massor om de där utropstecknen när det inte finns så mycket annat blommande. I höst skall jag börja lite tidigare med lökplanteringen. Säger jag nu. Vi får väl se hur det blir med den saken :). 

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *