Till händerna

 

 

 

Jag måste tipsa om Lilla Brukets handkräm när jag är i detta trädgårdsmood. När det blir mycket jord under naglarna, så protesterar händerna. Nu smörjer jag dem glada med salvia, rosmarin och lavendel. Från mig till er kära händer. Må vi uträtta många stordåd framöver där ute!

signature

7 comments

  1. Det låter underbart i mina öron. Salvia rosmarin och lavendel. Mina händer är nog rikets torraste efter arbete på förskola och handtvätt massor. Och cykling med dagligen glömd handshand. Denna kräm hade hjälpt jag bara känner det på mig. Måste prova!

  2. Snyggt! Vilket passande förkläde du har där med! (från H&M?) Jag har inte testat handkrämen själv ännu, men jag vill. 🙂

  3. Japp, förklädet kommer från H&M Home, Nilla. Jag känner mig som en äkta trädgårdstant när jag sätter på mig det och går runt ute med lite redskap i fickorna 🙂 Och inte minst förpackningarna som sagt när det gäller Lilla Bruket. Nördhjärtat slår lite extra! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *