10 comments

  1. Å så orättvist. Ni är hästlängder före oss vad det gäller grönska. Här knoppas just inget. Stackars oss.Allvarligt talat är jag inte så där missunnsam och istället hoppar jag till av förtjusning när jag ser dina fina trädgårdsbilder. Tack för att du delar med dig av din grönska till oss som knapp har någon.Kram.

  2. Det fina är ju så kort stund. Men det gäller att plåta som bara den så man kan gå tillbaka och titta på det. Jag har lite fredagsfeeling idag för att jag nu är ledig i fyra dagar. Så jag trodde att det var Fredagssvep idag ,-)

  3. Ja, det gäller verkligen att stanna upp och se allt det vackra runt om en. Våren går så himlans fort och det är som vackrast just nu…Ha en fin dag /Liv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *