Fotoutmaning: Hobby

 

Jag har varit med i en fotoutmaning, som Kristina på Ingen Vanlig Dag drog igång, hela augusti på Instagram. Nu tänker jag samköra lite mellan bloggen och Insta för att kicka igång igen. I dag är temat hobby. Jag har alltid haft lite svårt att tala i termer om hobby. För jag har inte haft någon avgränsad på det sättet, utan allt har varit integrerat i livet under olika skeenden. Läsning – visst, men hobby? Jag har inte spelat det där musikinstrumentet, hållt på med den sporten eller sytt kläder eller något annat. Allt har nog flutit ihop lite grann. För blir jag intresserad av något, så blir det sällan en hobby utan ett projekt och ett livselexir som genomsyrar det mesta jag gör. Nu är det det gröna. Som väl på ett sätt är min hobby. Eller livet i stort – hur man nu ser det :). 

 

signature

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *