Kuddfrossa

 

 

Ny säsong – Nya kuddar.  I alla fall om man lever enligt klyschan att en kudde förändrar och sätter tonen på ett enkelt sätt. Och kuddkrig kan vi ha många gånger om hemma hos oss :). I höst är det för mig naturtoner, genuina material, etnochict, kärt grafiskt och så lite orange på det. Klassiker och modetillägg i en skön blandning som jag gillar. Puff på er :)!

1) Lappljung/IKEA 2) Elefanttramp/Svenskt Tenn 3) Bolster/Klässbols 4) Franks karta/Svenskt Tenn 5) Etnotrend/H&M Home 6) Sammet/H&M Home 7) Stockholm/IKEA 8) Norrland/Klässbols 9) Lertryck/Afroart.

signature

9 comments

  1. Åh Weronica jag får snart sluta läsa härinne för jag får inte plats med fler kuddar i soffan. 🙂 Herregud, så mycket fint det finns!Förresten, jag nämnde dig i ett inlägg precis. Av den enkla anledningen att jag respekterar dig i det avseendet.Kram

  2. Jättefina kuddar allihopa!!! Älskar svart/vitt och har det i "barnens" vardagsrum.Jag har helt kört fast när det gäller kuddar i min nya mörkgrå Howardsoffa. Har du tips är jag oerhört tacksam!!!Tack för en underbar blogg! Linda

  3. Alla: Kuddkrig var det ja :)Linda: Mörkgrå Howard – låter ursnyggt! Jag skulle lätt kunna slänga i ovanstående kuddar även där 🙂 Kolla hos H&M Home – sammetskuddarna är favoriter för att sätta stämning. Kanske en senapsgul för att få in lite höstkänsla? Jag tänker att det mesta fungerar till mörkgrått. Beror ju på hur "matchig" du är och hur resten av rummet ser ut. Tack för fina ord!

  4. Tack snälla för dina tips! Jag har funderat på sammet, blir nog att klicka hem några ikväll!Med vänlig hälsning, Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *