Höstfeeling i några kuddar

 

 

Jag får fortfarande anstränga mig. För att inte bara plocka fram iPhonen och skicka iväg ett snabbt med Instagram. När jag finner något som jag vill dela med mig av. För det är ju så smidigt. Och man får så go´ feedback sådär direkt. Här är det mer distans. Till er. Men ni finns väl där hoppas jag :)?! Den första riktiga höststormen pågår där ute. Och man drar sig inåt igen. Till alla ljusen. Alla kuddarna. In i kokongen mot stora stygga världen. Typ. Jag frossar i Dahlior från torget för tillfället. En liten är kvar från i fredags. Och så mina kära sammetskuddar. Som jag nu har ett litet förråd av till olika säsonger.

New in är de senapsgula. Höststämning i ett par kuddar.

 

 

Nya är även de fyndade ljuslyktorna av Kajsa Cramer. åh, de är så vackra. 

 

Ha en forsatt fin onsdag där ute i blåsten!

signature

18 comments

  1. Jaa, vi är kvar! Har inte satt mig in i det där med instagram, känns som att jag inte har tid till ytterligare en plattform. Men jag trillar väl dit så småningom, jag med ;)Senapsgult ja, love it! Köpte ett par jeans i just denna kulör, känner mig helhipp =))

  2. Ja instagram i alla ära – men då missar man ju allt det här – texten som säger lite mer, och liksom flera bilder i ett svep. Och så klart finns vi här 🙂

  3. W!Ja, jag är här såklart.Håller med Lotta ovan; alltid så härligt att läsa dina texter som är skrivna med guldpenna, så träffande, lysande och vardagsnära.Love the Yellow Mellow!!!Lisa

  4. Har följt dig på Insta i sommar, men saknat bloggen. Föredrar den, gillar dina texter, ser mer bilderna som ett komplement till dem istället för tvärtom.

  5. Har inte insta, inte ens internet i mobilen så jag är helt beroende av att du fortsätter med din fina, mjuka, varma, fräscha blogg!

  6. Nämen, jag förstår inte det här!? Dina inlägg hamnar längst ner i mitt bloglovin-flöde trots att dom är nya?! Nu hittade jag ju en massa fina inlägg från dig som jag missat. Mycket trevlig läsning för mig på en gång såklart men lite konstigt. Nu har jag ju dig på instagram och kan njuta av din kreativitet där men visst är det något speciellt med bloggen ändå. Heja dig Weronica!Kram Maria

  7. Du gör så fint! Fint med gult.. tänkte titta in på hm idag. Tittar alltid in här och jag håller med om att det var mer kommentarer förr… men jag är kvar! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *