For the love of Zetas

 

 

Av mina besök på Zetas uppskattar jag dem nog allra mest på sensommaren och hösten. Det är som om färgerna framträder klarare, strukturen kommer mer till sin rätt och allt det rostiga och svarta svarar så bra mot den stämning som hjärtat slår för just då. Det är mer ro och lugn. Fokus ligger mer på visuell njutning än att gå och tänka på vad man vill köpa med sig hem till trädgården. Alla årstider har sin tjusning, men hösten här är något extra.

 

 

Fyrtal i rost. Patinan är vacker året om, men kanske framförallt till de omgivande höstfärgerna som snart tar över. 

 

 

Lökhuset hade precis öppnat när jag var där. Det gäller att ta tag i den där sista entusiasmen inför utelivet och tänka på hur glad man blir i vår när de tittar fram. Uppdukat på detta vis blir lökarna en installation i hopp. Caféet. Såklart. Sa jag att jag är ganska förtjust i Zetas? Jo, det är jag.

signature

9 comments

  1. Åhhh, ett ställe jag fortfarande inte besökt men alltid velat till!! Härligt med lökhuset, tom jag kan ju äntligen få köpa lökar nu när jag "blir med hus".Dessutom ska jag definitivt ha en chokladblomma efter alla vackra bilder & doftkänslor på instagram.Ha en go helg & tack för inspiration i mängder!Kram Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *