Söndagsbild: I jorden

 

Jag planterar snödroppar. För jag har kommit på att de är mina favoriter av alla lökväxter. Och i år skall jag banne mig få i dem tidigt i jorden så att de tittar fram när man börjar hoppas på vår igen. 

Fabriken har kickat igång. Heja! I dag bjuds det på söndagsbilder där över. Och på torsdag är det dags för det första temat. Jag inställer mig härmed i fabrikstjänstgöring igen. Det känns kul och inspirerande!

signature

6 comments

  1. Så fint att vänta på, då när vi kommit till vårsidan. Känns långt bort ……………………………………….Ha en fin vecka. / Lissen

  2. Tack Weronica för all den uppmuntrande och positiva energi du sprider när du gläds åt Fabrikens nystart! Det är så kul att ha dig med i gänget:) Tack! Jag gillar verkligen dina trädgårdsbilder, de väcker en lust jag inte riktigt kännt hittills… nästa vår och sommar kommer jag att bli trädgårdstok (eller något sådant;)kram tina

  3. Vilken fin bild! Och vilka fina naglar! Mitt nagellack sitter i genomsnitt en halv dag innan det börjar flagna…En fin start på veckan önskar jag dig!

  4. Om godingarna inte vill sig – ibland svårt att få till det från torra lökar när det gäller snödroppar – kan man beställa dem in the green i vår och plantera tuvorna…. Har jag tänkt göra i många år nu men nästa år så… hoppas jag att det blir av :)Du gör så fint, både på bloggen och i trädgården!Kram Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *